Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

LRF takımı sahte yem için nelere ihtiyacım var

omerkk

Üye
Adı
Ömer Kaan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Sadece meppste kulanılıyor, bazıları kaşıkta da kulanıyorlar jig ve slikonlarda gerek yok , 8 nm alabilirsin.
Çok soru sorduğumun farkındayım bu yüzden özür dilerim ama bu biraz da zevk işi hani alıp kenara koymak kenarda barındırmak gibi düşünebiliriz

Merhaba yine yine aldıkça indirim kuponları gelmekte ve çok uyguna alıp durmaktayım bu yüzden almışken bir sürü alıp kenara koyacağım ve uzunca bir süre almayacağım 8gr Savage Gear jig setini zaten aldım ve Savage Gear Silikon Setim de var ama zevkine almak istediğim bir kaç sahte yem var bunlardan hangi model ve renkleri almalıyım?

Fujin | Crazy Minnow 11 cm - 12 gr kamışa ağır gelir mi rahatça kullanabilir miyim ve hangi modeli almalıyım? 2-12 kamışım.

Fujin | Deep Boss | 9 cm - 9.5 gr Minnow ile aynı balıklarda kullanılıyor ama Minnow'un kullanılan balık çeşidi bir kaç adet daha fazla

Fujin | Ziggy 5 | 5.5 cm - 3.6 gr bu iki modelden de 3.6gr olan 50mm ziggy alayım diyorum çünkü genel anlamda diğerleri 8gr ve üstü bu 3.6
Fujin | Ziggy 7 | 7.7 cm - 9.6 gr
Hangi rengi almalıyım?

Ve gelelim çok istediğim Shady ve Round Bait'e
Altta ki videoda kullanılan 20:45 te ki Shady Black Gold mu yoksa OLIVE mi? O aşırı hoşuma gitti almak istiyorum da hangi modeli anlayamadım.

Shady : https://www.n11.com/urun/fujin-shad...5848079-20238229?magaza=falezav&pid=535848079
Round Bait : https://www.n11.com/urun/fujin-roun...8350769-20217494?magaza=falezav&pid=607274247

hari76

Daimi Üye
Adı
Hamdi
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Fujin crazy minnow ve deep booz sana uygun değil onlar tekneden sırtı çekmek için hem 12 gr atılmaz 2-12 kamışla , 7-8 gr geçmemeye çalış o kamışla , 5 cm 3,6 gr ziggy yi al zebra glow yada kırmızı kafa olanı, slikonlar ağırlıksız zaten 7 gr onlara 1-2 gr ağırlık taksan bile kamışım onları zor atabilir hele kamışım esnekse biraz zor aksiyon verirsin bence daha düşük gramajlı slikonlara bak derim, o slikonlar spin için uygun.

omerkk

Üye
Adı
Ömer Kaan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Fujin crazy minnow ve deep booz sana uygun değil onlar tekneden sırtı çekmek için hem 12 gr atılmaz 2-12 kamışla , 7-8 gr geçmemeye çalış o kamışla , 5 cm 3,6 gr ziggy yi al zebra glow yada kırmızı kafa olanı, slikonlar ağırlıksız zaten 7 gr onlara 1-2 gr ağırlık taksan bile kamışım onları zor atabilir hele kamışım esnekse biraz zor aksiyon verirsin bence daha düşük gramajlı slikonlara bak derim, o slikonlar spin için uygun.
Bu üzdü.
Ziggy de 5cm e bakacağım
Round Bait silikon 7cm olan 3gr bu arada o yüzden round bait bakacağım içimde kalmasın diye shady i de sonradan alabilirim.
Round bait'te mavi olanı almayı düşünüyorum , shady'in videoda ki hangi renk model olduğunu anlayabildiniz mi ?

Kendo Zero Arise 5.3 Cm 2.6 gr hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Fotoğraf'a göre hangilerini önerirsiniz?

Bu arada bana Hanfish Lokman 80S 8 Cm 8,5 Gr modelini önermiştiniz ama bu da 8,5 gr , deep boss ile aynı sayılır

hari76

Daimi Üye
Adı
Hamdi
Kan Grubu
A Rh Pozitif

omerkk

Üye
Adı
Ömer Kaan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Kendo alacaksan bu seriden al https://www.n11.com/urun/kendo-chik...20233872?magaza=mutlubalikcilik&secenekler=32 ,13,22 renkleri iyi , senin seçtiğin seri eski seri pek uzağa gitmez , hanfiste de bu daha uygun https://www.n11.com/urun/hanfish-zi...675?magaza=kirmizibalikavmarket&pid=607350312 bunun renklerini sen seç bundan ben hiç almadım , lrf te 5-6 cm geçmemeye çalışı sahte ve slikonlarda.
Jig ler için bu geçerli değil , değil mi maket ve silikonlar için diyorsun sanırım çünkü savage 3lü setin 5gr değil 8gr lığına karar vermiştik 🥹

Son düzenleme:

hari76

Daimi Üye
Adı
Hamdi
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Ağırlık olarak demek istemedim , uzunluk olarak 5-6 cm ,ağırlık olarak ta 8 gr en fazla.

omerkk

Üye
Adı
Ömer Kaan
Kan Grubu
A Rh Pozitif

hari76

Daimi Üye
Adı
Hamdi
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Her renk iş yapar gibi duruyor ama gece avlanacaksan uv ve glow daha avcı oluyor , sen kendi kullanımana göre seçebilirsin.

omerkk

Üye
Adı
Ömer Kaan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Her renk iş yapar gibi duruyor ama gece avlanacaksan uv ve glow daha avcı oluyor , sen kendi kullanımana göre seçebilirsin.
Kendo Chiko Minnow da 45mm 4,3gr ve 50mm 5.2gr var hangisini önerirsin?