hari76
Daimi Üye
- Adı
- Hamdi
- Kan Grubu
- A Rh Pozitif
5,2 gr mesafe için daha iyidir denizde mesafe önemli oluyor.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bunlardan hangileri glow lu hangileri değil nasıl anlayacağız hiç kimse glowlu uv li olanları yazmamış renklerini baya beğendim hepsi çok güzel5,2 gr mesafe için daha iyidir denizde mesafe önemli oluyor.
55 60 Çok güzel duruyor 56 da fena durmuyor glow veya uv hallerini görebilseydim direkt alırdım pdf fotoğraf falan da bulamadım24 numara glow çizgiler var kendime aldım oradan biliyorum https://www.n11.com/urun/kendo-chik...-20235439?magaza=extremeoutdoor&pid=518612459 , limon da uv dir zebra da çizgiler uv veya glovlurdur diyelerini tam tahmin edemiyorum.
Yani değiştirmeme gerek yok mudur?Smal iyidir lrf için diğeri light spin için yemler küçük olduğu için klips te ne kadar küçükse o kadar iyidir.
Ben zargana aldım ama başka jigle , genelde zargana çinekop tarzı avcı balıklar geliyor.Bu arada Turkish Zebra mix ler geldi güzel görünüyorlar bu arada merakımdan soruyorum hangi balık türleri bu Turkish Zebra mix lere geliyor?