Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

LRF takımı sahte yem için nelere ihtiyacım var

omerkk

Üye
Adı
Ömer Kaan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhaba kolay gelsin. Kendo 45 mm Mutlu balıkçılığın kendi sitesinde 130 TL., burada 208 TL. Bu tarz sitelerde satış yaparken kargo ücretsiz gibi kampanya olsada komisyondan dolayı fiyat genelde pahalı oluyor...
Bütün dükkanların satıcıların kendi sitesinde zaten daha ucuz ancak kargo anlaşmalı olmadıkları için 90 veya 120 TL kargo parası geliyor. 130+90 220TL yapmakta. 200TL üzeri 50 tl indirim oluyor sık sık n11 de böylece 170 180TL ye geliyor

NOT : Şimdi baktım minumum 70 max 85 TL kargo ücreti var Mutlu Balıkçılıkta. Ancak yine n11 den almak mantıklı oluyor çünkü aynı fiyata geliyor hatta iyi indirim gelirse 150 TL ye de gelebiliyor 200 TL lik bir ürün. Kaldı ki alışveriş yaptıkça indirim kuponları çoğalıyor.

Ayrıca Mutlu Balıkçılık için şunu söyleyebilirim diğer satıcıların aksine kendisi bu indirim kargo vs vs olaylarının farkında sanırım çünkü farkettim ki diğer satıcılarda 100 tl olan ürünleri 130 TL için koyabiliyor herhangi bir ürün için örnek verdim fiyatları

Son düzenleme:

Muhammets

Aktif Üye
Adı
Muhammet Can Güner

omerkk

Üye
Adı
Ömer Kaan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Smal senin sahtelerin için ideal ,bende kendime smal veya m alıyorum lrf için.
Şimdi gelde bir şey alma şu indirime bi bakar mısınız 😂

Bu linklerden hangi renkleri modelleri önerirsiniz?

Sea Horse Crystal Exminnows 9Cm 7,5G

Sea Horse Crystal Exminnows 7Cm 5G 3/16Oz

Sea Horse Speed F-Diver

Sea Horse Deep Diver 7cm 5,2gr #L02-07 Sb

Sea Horse Smart-Toto 42 S 42mm 2,8Gr Kd-03#

1720008013862.jpeg

Son düzenleme:

Muhammets

Aktif Üye
Adı
Muhammet Can Güner
Smart toto ve f drive güzel gibi

hari76

Daimi Üye
Adı
Hamdi
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Smart toto işine yarar diğerleri çok derin dalarlı karadenizde pek derin dalarlı kullanılmıyor , senin bölgeni tam olarak bilmiyorum buda iyi duruyor Crystal Exminnows

omerkk

Üye
Adı
Ömer Kaan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Smart toto işine yarar diğerleri çok derin dalarlı karadenizde pek derin dalarlı kullanılmıyor , senin bölgeni tam olarak bilmiyorum buda iyi duruyor Crystal Exminnows
Bu 35 TL ye geliyor internette aksiyonunu izledim oldukça iyi duruyor ki 35 TL ye bedava hangi rengini almalıyım? Gökkışağı çok hoş duruyor ama diğerleri belki daha iyidir sizce?
Bu arada Kendo Chiko Minnow 24 modelini bugün aldım dükkandan.

hari76

Daimi Üye
Adı
Hamdi
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bende gökkuşağı rengini beğendim . güle güle kullan.

omerkk

Üye
Adı
Ömer Kaan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bende gökkuşağı rengini beğendim . güle güle kullan.
Teşekkürler bu videoda adam Sea Horse Crystal'di sanırım demiş aksiyonu fiyatına göre oldukça iyi görünüyor 5 gr yoktu elimde iyi oldu.
Kendi Chiko Minnow'u 45mm almışım 🥲

omerkk

Üye
Adı
Ömer Kaan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
@hari76
Kendo Chiko Minnow 24 ün glow çizgileri gözle görülür kadar belli oluyor mu ben zar zor görüyorum karanlıkta ışık tutup karanlığa çekiyorum zor görülüyor çok sönük gibi kalıyor. Zebra mixler de denedim onların glowları baya görünüyor.

hari76

Daimi Üye
Adı
Hamdi
Kan Grubu
A Rh Pozitif
@hari76
Kendo Chiko Minnow 24 ün glow çizgileri gözle görülür kadar belli oluyor mu ben zar zor görüyorum karanlıkta ışık tutup karanlığa çekiyorum zor görülüyor çok sönük gibi kalıyor. Zebra mixler de denedim onların glowları baya görünüyor.
Jiglere göre biraz az ama tam karanlıkta kendo da iyi gözüküyor ben ışık tutup denemiştim aldığımda.