Bedri35
Daimi Üye
- Adı
- Bedri
- Kan Grubu
- O Rh Pozitif
Burada birden fazla faktör var. Youtube da takip ettiğim spinci bir beyefendi var. 0 rüzgar 0 dalga havuz gibi suda levrek tutuyor. Balıkçılıkta şu da var havayı basıncı vb bir tarafa koyalım siz dün gidersiniz balık alırsınız bugün ben giderim alamam. bunları hepimiz çok yaşadık ve bilincindeyiz. Sahte olayına gelince çok çeşitli ebat ve renklerde inanılmaz pahalı markalardan ucuzlarına kadar hepsini deniyorum gittiğim yerde. Benim bölge sormamdaki amaç sadece şu o bölgede o balık çıkmıyor ise ya da yılda 3*5 tane çıkıyor ise şansımı orada değil de uygun şartlar bir araya geldiğinde çıkma ihtimalinin olduğu yerde daha önce alındığı bölgede denemekten ibaret. bilmiyorum meramımı açıklayabildim mi?hocam şöyle açıklayayım,
size “şurası, şu nokta, şu sahteyi atıp levrek alıyorum” diye belirtsem ve siz oraya gidip o sahteyi atsanız dahi balık alamama ihtimaliniz yüksek. yukarıda saydığınız yerlede çok büyük bir ihtimalle levrek geziyordur. geziyordur ama hangi sahteye bakar, ne zaman bakar, hangi havada bakar.. bir meranın havasını suyunu çözmeden o meradan balık çıkarmak çok zor. geçmişte her gün gidip balık alamadığım meralara artık havası gelmeden gitmiyorum.
levrek enteresan canlı, mesela levrek için rüzgar kıyıya esecek denir, benim bir meramda kıyıdan esmezse balık yapmıyor. dolunay balık yapmaz denir, aynı merada dolunay’sa balık yapıyor..
yani balığın yerini bulmakla bitse kwrşke her şey![]()