Nokta olarak paylaşılmasına karşıyım ama bölge bilgisi verilmemesine de bir o kadar karşıyım. Mesela arkadaşlar ben levrek tutmak istiyorum spin ile. istanbul'da oturan biri olarak bugüne kadar gittiğim bölgeler tuzla,pendik,kartal,maltepe, kadıköy,moda, adalar,üsküdar,çubuklu,anadolu feneri, poyrazköy, şile, yenikapı, beşiktaş, arnavutköy, tarabya,sarıyer, garipçe. yani avlak bölgesi paylaşmak istemeyen arkadaşların savunduğu gibi üşengeçlik yapıp ya da emek harcamadan biri bana mera söylesin de hemen gidip levrek tutayım diye bir düşüncem hiç olmadı. bu saydığım yerlerin hepsine tek tek farklı farklı zamanlarda uğradım denedim. ( forumda da daha önce bahsetmiştim saros körfezine kadar gittim) Şimdi biri bana çıksa dese ki arkadaşım spin ile bu bölgelerde levrek tutma şansın %1. sen istersen ( tamamen atıyorum) silivri tarafını dene ya da ağvayı dene imkanın varsa bu kötü bir paylaşım mı olur? ya da herkes pılını pırtını toplayıp silivriye ağvaya olta atmaya mı gider? Çok uzattım sanırım dediğim gibi tam konum paylaşmayı bende uygun bulmuyorum ama bazı konularda eksik bilgi sahibi olan, çabalamış ama becerememiş - şansı yaver gitmemiş kişilere de ucundan kıyısından yardımcı olmamak bana göre forum mantığına ters. Bilgi paylaşmak için burada değil miyiz?