Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ömerli sazan avı

Adı
arif mutlu
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Arif Bey; Dediğinize aynen katılıyorum. artık bilinçsiz avcılık yapanlar mahvetti güzelim gölü. Son olarak önümüzdeki haftalarda 2 3 gün üst üste yemleme yapıcam daha sonrasın da ise konaklama vasıtası ile son kez denemek istiyorum eğer o şekilde de olmaz ise ütük yada sapanca düşünüyorum yada tavsiye üzerine tahtalı göleti.
Ütükte turna olduğunu biliyorum tecrübe ettim fakat tatmin edici bi av yapamadım eğer ömerli de sakin bir merada sılaş mısırı haşlayıp yemleme yaparsanız belki verim alabilirsiniz çeşitli hamur tarifleride var ama ben mısır ve solucanla daha iyi verim alınacağı kanaatindeyim

exxper

Daimi Üye
Adı
Mehmet
Mehmet Bey; Bende görüyorum hala tutanları hatta youtube da videolara bakarsak en son 5 ay önce bir hobidaş iyi bir avlanma gerçekleştirdi fakat ben daha tadamadım.

Eğer sizlerin yemleme konusunda tavsiyeleri varsa bilmek isterim lütfen tarif edebilirmisiniz?
ben sadece bir kere gittim ondada gübreden solucan çıkartıp israil sazanı tuttuk mangal vs. yaptık,bize gelen bir mükellefimiz var Ömerli taraflarında oturuyor oda arada sırada gidiyormuş pek anlamıyor bu işten ama güzel balık meraları biliyormuş, davet etti beni balığa ama kismet olmadı tekrar geldiği zaman sorarım mera,yemleme ve hangi yem kullandıklarını sorarım

sunarust

Yeni Üye
Adı
Sunar
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Ütükte turna olduğunu biliyorum tecrübe ettim fakat tatmin edici bi av yapamadım eğer ömerli de sakin bir merada sılaş mısırı haşlayıp yemleme yaparsanız belki verim alabilirsiniz çeşitli hamur tarifleride var ama ben mısır ve solucanla daha iyi verim alınacağı kanaatindeyim

Ben çeşitli hamur ve benzeri olan şeyleri kullandım fakat bir verim alamadım henüz. Hamuru yemleme için kullandım Mısır'ı da iğneye şapladım ama şu ana kadar bir kutlama yapmak nasip olmadı.

sunarust

Yeni Üye
Adı
Sunar
Kan Grubu
A Rh Pozitif
ben sadece bir kere gittim ondada gübreden solucan çıkartıp israil sazanı tuttuk mangal vs. yaptık,bize gelen bir mükellefimiz var Ömerli taraflarında oturuyor oda arada sırada gidiyormuş pek anlamıyor bu işten ama güzel balık meraları biliyormuş, davet etti beni balığa ama kismet olmadı tekrar geldiği zaman sorarım mera,yemleme ve hangi yem kullandıklarını sorarım

Çok sevinirim eğer böyle bir iyilik yapabilirseniz. Dün öğlende gittim ama bir sonuç çıkmadı sadece doğa manzarası ve çayımı içmek ile yetindim. Eğer o bahsettiğiniz yerleri öğrenebilirseniz çok sevinirim bende en azından tatlı su hevesimi tatmış olurum. Sizden haber bekleyeceğim.

Melih Peker

Daimi Üye
Adı
melih
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Çok sevinirim eğer böyle bir iyilik yapabilirseniz. Dün öğlende gittim ama bir sonuç çıkmadı sadece doğa manzarası ve çayımı içmek ile yetindim. Eğer o bahsettiğiniz yerleri öğrenebilirseniz çok sevinirim bende en azından tatlı su hevesimi tatmış olurum. Sizden haber bekleyeceğim.
ne yaptınız hocam bu sevda başarılı sonuçlandı mı?

Ahmet Şüşe

Yeni Üye
Adı
Ahmet
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Arkadaşlar merhaba ben isterimki herkes olta ile hakkıyla balık avını yapsın ben Ömerli barajını çok gezdim kurtdolmuş köyü tarafları güzel balık yapıyor ayrıca emerdi köyünün alt kısımları balık yapıyor şuanda yemleme kuru yada kokulu mısır ben paylaşmayı severim hayat paylaştıkça güzel

Sadik157

Üye
Adı
Sadık
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Yaklaşık 14 yıl Şile'de korucukoyde yaşadım . Babam iskide çalıştığından bizde lojmandaydik . Haziran 10 u gibi darlık barajına gittim 2 hamur yayını taktim 3. İse attıktan 10 dakika sonra kalama sessizliği bozdu 6 kiloluk bir sazan aliverdim . Aynı günun sabahında ise lrf ile kaşıkla 3 tane turna alikoydum . Şu an popilasyon artmış gibi geliyor .

Adı
arif mutlu
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Yaklaşık 14 yıl Şile'de korucukoyde yaşadım . Babam iskide çalıştığından bizde lojmandaydik . Haziran 10 u gibi darlık barajına gittim 2 hamur yayını taktim 3. İse attıktan 10 dakika sonra kalama sessizliği bozdu 6 kiloluk bir sazan aliverdim . Aynı günun sabahında ise lrf ile kaşıkla 3 tane turna alikoydum . Şu an popilasyon artmış gibi geliyor .
Bu dediğiniz darlık barajındamı hiç turna olduğunu duymamıştım.

KIRMIZI BENEK

Aktif Üye
Adı
yalçın bay
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Geçen hafta bende darlık barajına gittim piknik yapmaya atçek yaptım silikon kaşık takip bile yok suda canlı yok desem yeridir acaba belli bir kolumu yapıyor turna?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi