Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bildiğim kadarı ile WD40 çözücü etkiye sahip ve yağlama özelliği düşük bir kimyasal; ancak rulmanlardaki ve dişlilerdeki eski gresi temizlemek için kullanabilirsiniz.Makinelerimin hemen hepsi Okuma. Dişli gresi için tavsiye edebileceğiniz bir ürün olur mu?
Rulmanlar için WD-40 düşünüyorum uygun olur mu yoksa onun için de önerilerinizi alabilirim.
Rulmanlar icin hhs 2000 disli icin skf kgmt3 gres iyi bir secenek midir? Aslinda videolarda rulmanlara damla damla kirmizi yag damlatiyorlar ama onlarin markasi ve nerde bulabilecigimizi bilmiyorum. Örnek verebilirseniz faydali olurdu.WD40 sıkıp bir makinayi çöpe atmişligim var nacizane tavsiyem sakin WD40 eski yagi temizleme disinda kullanmayin!!!
Genel itibariyle yaglama ve bakim degil pas ve korozyon gidericidir kendileri Az miktarda kullandiktan sonra uzerine gress ve ya ince yag surun

Bana silah yaginin sprey olanlari önerilmisti kullandim her yere sözde bakım yapacam diye ama sanki makinemin sesi degisti surtunme sesi geliyor yanlis yaptim sanirimSilah yağı ve dikiş makinası yağıda rulmanlara uygun değildildir.
Bir zamanlar singer dikiş makina yağı vardı.
Çok kaliteli bu yağ pervaneli uçaklarda kullanılmak için yüksek ısı ve zorlu şartlar için üretildi.
Ekli dosyayı görüntüle 49260 Ekli dosyayı görüntüle 49261 Ekli dosyayı görüntüle 49262
Ekli dosyayı görüntüle 49258 Ekli dosyayı görüntüle 49259