Horozbina
Daimi Üye
- Adı
- Bülent
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ben beğendim. Tairabadan esinlenip yapılmış. Tai rubber da ağırlık gezer durumda ahtapot veya kalamardan ayrılıyor. Böylece shimano lucanusta olduğu gibi ağırlığa sabit bağlanmış değil. Bu sistem testlerde başarılı olduğu için hızla yaygınlaştı.Shimano rock hopper e baktım çok güzel fakat bir handikapı var. Misinada geziyor misinayı zedeleyebilir. Gerçi plastik koruyucusu var. Bir de hopper jigi nasıl değiştireceğiz. Ayrıyeten duruyor. Misina jigden geçtikten sonra bağlanıyor ahtapota. Tekrar sök bağla yaparsak değiştirmek için bu sefer lider misina her seferinde kısalır
Öyle yapmanıza gerek yok. Bir köstek yapıyorsunuz Rock hooperin içinden geçiriyorsunuz sonra halka takıyorsunuz. Kullanmak istediğinizde klipsinize hazır kösteği takarak kullanıyorsunuz.Shimano rock hopper e baktım çok güzel fakat bir handikapı var. Misinada geziyor misinayı zedeleyebilir. Gerçi plastik koruyucusu var. Bir de hopper jigi nasıl değiştireceğiz. Ayrıyeten duruyor. Misina jigden geçtikten sonra bağlanıyor ahtapota. Tekrar sök bağla yaparsak değiştirmek için bu sefer lider misina her seferinde kısalır