Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Slow Pitch, Slow Jig

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Son derece faydalı bir iş yapmışsın.
Anlaşılan bayaa da bir yatırım yapmışsın...
Rast gelsin..

Horozbina

Daimi Üye
Adı
Bülent
Shimano Rock Hopper isimli çekirgeye baktım Hamdi.

Bu sistemde daiwa pirat, megabas maki jig vs de eski jig sisteminden daha iyi sonuç alınarak kullanılıyor.
Önerdiğin incuku da elbette bu işin yemlerinden.

Ben bir de tairaba'da kıllı tüylü şeyler yerine, ahtapot da hazırladım, bu slide ağırlıkla deneyeceğim.

Yamashitanın çok yüzeyli 150 gramlık küresi ile Daiwa Tako maracas silikon ahtapotu

IMG_4370.JPG

lodoscubarbaros

Aktif Üye
Adı
Barbaros Küpcü
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Shimano rock hopper e baktım çok güzel fakat bir handikapı var. Misinada geziyor misinayı zedeleyebilir. Gerçi plastik koruyucusu var. Bir de hopper jigi nasıl değiştireceğiz. Ayrıyeten duruyor. Misina jigden geçtikten sonra bağlanıyor ahtapota. Tekrar sök bağla yaparsak değiştirmek için bu sefer lider misina her seferinde kısalır

Horozbina

Daimi Üye
Adı
Bülent
Shimano rock hopper e baktım çok güzel fakat bir handikapı var. Misinada geziyor misinayı zedeleyebilir. Gerçi plastik koruyucusu var. Bir de hopper jigi nasıl değiştireceğiz. Ayrıyeten duruyor. Misina jigden geçtikten sonra bağlanıyor ahtapota. Tekrar sök bağla yaparsak değiştirmek için bu sefer lider misina her seferinde kısalır
Ben beğendim. Tairabadan esinlenip yapılmış. Tai rubber da ağırlık gezer durumda ahtapot veya kalamardan ayrılıyor. Böylece shimano lucanusta olduğu gibi ağırlığa sabit bağlanmış değil. Bu sistem testlerde başarılı olduğu için hızla yaygınlaştı.
Ağırlık içinde lider misinayı zedelemeyecek yumuşak plastik yataklama elemanı var.
Misinayı bu delikten geçirmek kolay iş.

Horozbina

Daimi Üye
Adı
Bülent
Bir arkadaş tairabayı kimseye söyleme demişti.
Şimdi gün geçtikçe shimanonun yaptığı gibi pirat benzeri fakat ağırlık gezer durumda bir yem yapılmış.
Benim piratları çöpe attırır bu.

Almak isteyen olursa buradan hemen satayım, kutusundan çıkmamış 5 tane var. hepsi 250 TL :(

Hamdi

Admin
Site Admin
Adı
Hamdi TEKBIYIK
Kan Grubu
O Rh Negatif
Öyle yapmanıza gerek yok. Bir köstek yapıyorsunuz Rock hooperin içinden geçiriyorsunuz sonra halka takıyorsunuz. Kullanmak istediğinizde klipsinize hazır kösteği takarak kullanıyorsunuz.