Shore Hunter
Üye
- Tepki
- 252
- Ödül
- 58
Hasan kardeş aynı şanssızlığı bende yaşıyorum sayılır.
2 ay oldu takımı alalı 2 ayda 10 kere balığa gitmişimdir 2 kez balık alabildim sadece.
Hele dün.tatil diye sabah 5 de kalktım köprüye gittim istavrite atayım dedim 10 a kadar istavrit bile gelmedi.
Ordan haliçe geçtim spin attım gene yok.ordan üsküdara gittik zarganaya ipek attım yok.onu bıraktım tekrar spine geçtim yok.yok Allah yok.
Bende bi süre balığa ara vermeye karar verdim.yani en azından havalar ve sular soğuyup balık haberleri gelmeden gitmeyi düşünmüyorum.senin de bi süre ara vermeni tavsiye ederim.bu süre zarfında hem ekipman olarak hemde psikolojik olarak kendini toparlarsın en azından.
Rastgelsin.
Ah kardeşim bu şanssızlık bahtsızlık varya.. Bir de keşke sadece balıkla sınırlı kalsa 🙂
Ara vermek iyidir dediğin gibi. Ama benim bir yıllık bir aram beni spinde motive etsede aranın ardından başarısızlık daha fazla hüsran veriyor.
Ben kitaba veriyorum kendimi sanada mutlaka tavsiye ederim. Seveceğin bir kitabı bul (içinde çok balık kelimesi geçmesin 😀)ve okumaya başla. Herşeyden koparıyor seni aklını meşgul ettiğin her neyse biraz uzaklaşıp rahatlıyorsun. Ve o uğraşa geri döndüğünde resetlenmiş bir başlangıç yapıyorsun.