Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
doktor bana bir ilaç verdi oturup kalktıkça başım dönüyor kayaların üzerinde de ya düşersem diye korkuyorum. Bu kayalık çok güzelmiş. Bunu bana satarmısınız.Ekli dosyayı görüntüle 126732
Dile kolay, 9-10 senedir avlandığım aynı kayalık üzerinde biraz istavrit biraz eşkina biraz kedileri beslemece derken yine sabah ettik, yine huzurun doruklarında gezindik.
Oltası suda olan, sabreden ve emek sarf eden herkese bereketli avlar, RASTGELSİN!
2. elden ucuza kapatma gayesinde gibisin.doktor bana bir ilaç verdi oturup kalktıkça başım dönüyor kayaların üzerinde de ya düşersem diye korkuyorum. Bu kayalık çok güzelmiş. Bunu bana satarmısınız.10 senedir kullanınca tapuyu almanız gerek.
aman dikkat edin kayyım atamasınlar bu kayaya.
Ben genellikle dragos tarafına gidiyordum bu illetten sonra maltepe dolgu alanını deneyeceğim kayalar burada daha rahat gibi görünüyor.
Burada da yakında tuvalet yok galiba prostat sorunu dolayısıyla fazla gerekiyor.![]()
Bu arada ben Santos'u besliyorum diye balık tutmuşum gibi algılanmasın. Yaklaşık 2 saat kadar yemli ve farklı derinlikler vererek yaptığım atışlarda yalnızca 7 adet istavrit geldi. Daha sonra takımı dibe oturttum ve başladım müzik eşliğinde alkol meze tüketimine. 20-30 dakikada bir kontrol etmek için çektiğimde yine balık yok idi yine yok idi. Kurdum olmadığından ve keza teke çıkarmamış olduğumdan eşkinaya da atamadım. Alkol ve keyif ağırlıklı bir av oldu yani.Suadiyeden başarısız av raporu: Bu akşam 22:00-00:00 arası kaya midyeli çapari ile istavrit denedim, sadece 1 tane istavrit geldi. 2 LRF'ci yanımda serice 6-7 balık aldıktan sonra uzun süre alamayıp gittiler. Etrafta bir tane bile ışıklı istavritçi yoktu.
Peki abi bu saatten sonra hangi yöntem ile nasıl avlanacağız? Acemi olduğum için bilgim dahilinde değil biraz aydınlatabilir misinBu arada ben Santos'u besliyorum diye balık tutmuşum gibi algılanmasın. Yaklaşık 2 saat kadar yemli ve farklı derinlikler vererek yaptığım atışlarda yalnızca 7 adet istavrit geldi. Daha sonra takımı dibe oturttum ve başladım müzik eşliğinde alkol meze tüketimine. 20-30 dakikada bir kontrol etmek için çektiğimde yine balık yok idi yine yok idi. Kurdum olmadığından ve keza teke çıkarmamış olduğumdan eşkinaya da atamadım. Alkol ve keyif ağırlıklı bir av oldu yani.
Bir şey daha; Bezm-i Alem ve Caddebostan tarafından gelen mesajlarda da balığın sıfır olduğunu aktardı arkadaşlar. Ki zaten çaparinin sonuna geldik sayılır artık. Yemli dahi olsa en fazla 5-10 günü kaldı, o da en fazla.