Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

Adı
KemalBirkanK.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Kardeşim nasilsin? Bizim merada durumlar nasil gidiyormusun?
iyi diyelim iyi olalım ölü bu aralar istavrit bile yapmıyor doğru düzgün mezgitte kesildi son son zamanlarda kayakurdu çıkarıp zarganaya deniyorum ama bi aksiyon yok gerçi 10 15 günü daha var ama deniyoruz işte sen nasılsın nasıl gidiyor

H5n

Daimi Üye
Kan Grubu
A Rh Pozitif
An itibari ile Pendik te avımı sonlandım. Bulunduğum yer de kıyıda sürü ile dünya kadar balık ve istavrit gördüm , saat 21:30 gibi 2 metre ötem de ne olduğunu anlamadığım büyük bir balık sıçrama yaptı 10 dk sonra oltama bişey yapıştı kalama ötmeye başladı yukarı gelmiyor aşağı basıyor ama ne basma daha sonra durdu çekmeye çalıştım hareket 0 kaya altı yaptığını anladım muhtemelen eşkina idi oldukça büyük galiba bir kaç dk sonra tekrar ilermeye başladı bende sarmaya başladım tekrar kaya altı yaptı gaza gelip asıldım sonuç leader Klipsten koptu balığı alamadım ama yaşattığı heyecan püffffffff 30 dk sonra da iri bir izmarit aldım , denize iade edip avı sonlandırdım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

H5n

Daimi Üye
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Gördüğüm o sıçrayan başlığın sarı kanat olma ihtmali var mıdır bilmiyorum ama kıyılamış balıklara bi saldırı vardı orda

KaNKuRT

Moderatör
Yönetici
Adı
Erkan
Gördüğüm o sıçrayan başlığın sarı kanat olma ihtmali var mıdır bilmiyorum ama kıyılamış balıklara bi saldırı vardı orda

Sarıkanat için erken diyeceğim ama yatak yapmış bir tanesi de olabilir ;)
Rastgelsin

Kaçan için üzüldüm
Daha irisi denk gelir inşallah

hasanduman

Aktif Üye
Adı
HAsan
Kan Grubu
A Rh Negatif
Herkese selam,

Uzun zamandan sonra Koçtaş a inip merayı bi kontrol edeyim dedim, iş çıkışı 8 gibi indim.
olta atan 1-2 kişi vardı, hiçkimse yoktu.
Necmi dayı birşey yok dese de şamandralı 9,30 a kadar durdum, gelen sadece 2 kraça, 2 kraça da yanımdakine geldi, ben saldım geldiği yere.
deniz bildiğin çöl sanki.
Syg.

Son düzenleme:

pegasustoni

Aktif Üye
Adı
Faruk
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Dün akşam saat 9 gibi Lrf takimimi alip ailecek Maltepe dolgu alanina indim. Berkley ve isome silikonlarimin verdiği gaza güvenerek aklimda supriz bir balik yakalama umidi vardi. (Eşkina, Mirmir ) İsbike kiralayip dolgu alanini komple turlayip gezdim. Şamandiracilar dişinda bir iki kişi lrf yapiyordu. Serçe parmağim kadar kraça çekiyorlardi şamandiracilar. Uzun zamandir bisiklet turu yapmadigim icin takimi hiç açmayip 2 saat pedal çevirdikten sonra eve döndüm.
Önümüzdeki hafta Saroz da bol denemeler yapacağim ümidiyle günleri sayiyorum.

kadir.arslan24

Aktif Üye
Adı
Kadir
iyi diyelim iyi olalım ölü bu aralar istavrit bile yapmıyor doğru düzgün mezgitte kesildi son son zamanlarda kayakurdu çıkarıp zarganaya deniyorum ama bi aksiyon yok gerçi 10 15 günü daha var ama deniyoruz işte sen nasılsın nasıl gidiyor
Çok şükür kardeşim bendende iyilik. Bu ara kalabalik gidiyorum balığa ya aileyle ya arkadaşlarla maltepe kartal arasi gidiyoruz semaver felan yapiyoruz iyi oluyor. Senden sonra 1 defa gittim salin oraya onda da cok kalabalikti bişeyde yoktu dahada gidemedim. Bi ara randevulasip beraber gidelim.

Adı
KemalBirkanK.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Çok şükür kardeşim bendende iyilik. Bu ara kalabalik gidiyorum balığa ya aileyle ya arkadaşlarla maltepe kartal arasi gidiyoruz semaver felan yapiyoruz iyi oluyor. Senden sonra 1 defa gittim salin oraya onda da cok kalabalikti bişeyde yoktu dahada gidemedim. Bi ara randevulasip beraber gidelim.
artık balık pek çıkmıyor o yüzdende doğru düzgün kimse gelmıyor pazar günü bile kalabalık olmuyor sakın hep yemli denemeler için falan bir gune anlaşalım gidelim orda guzelde bir kayakurdu yeri buldum parmak kadar kaya kurdları çıkarıyorum yemlık istavritte var buzlukta yaparız bişeyler duruma gorede aksam istavrite döneriz

zagor

Üye
Adı
korhan k.
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Merhaba, aranıza yeni katıldım. Dolgu alanı çevresine gitme niyetimiz var ama hava patlayacak gibi, hayırlısı bakalım :)