Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

emrahyanc

Üye
Adı
emrah yanç
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Evet bugunde yemli guzel bir vurusla lapinimizi alip saldiktan sonra :D hava kararmaya yakin caparide sifir vurus alip tam toplanirken bence pendik sahilin balik katili arkasinda makara olan beyaz buyuk tekne kiyidan en fazla 10 mt aciktan kıyıyı taraya taraya gitti ve yanilmiyorsam kaynarca tarafina kiyiya aglarini birakti. Bu nedir ya kesin bu forumuda takip ediyordur kardesim abim kimsen kiyilarimizda balik kalmadi sizin aglarinizdan 3-5 yil sonra suan tuttuklarinida bulamayacaksin.
IMG_20190423_173121.jpg

H5n

Daimi Üye
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Lapin bırakmadın orda abi :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderild

AyALA

Yeni Üye
Adı
Ayhan ALADAĞ
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bügün Maltepe sahilde alındı, sağolsunlar saldılar hayvanı. Renkleri felan çok güzeldi ama :harika:

Ekli dosyalar

KBLY61

Üye
Adı
kubilaz
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bügün Maltepe sahilde alındı, sağolsunlar saldılar hayvanı. Renkleri felan çok güzeldi ama :harika:
çapariye gelmiş sanırım o iskeleden 5gr jig jighead slikon denemelerim oldu bana denk gelmedi arkadaşları tebrik ederim o civarda serçe parmağım kadar mezgitleri alıyorlar kavga edecegim sonunda :)

FARUKSEZER

Daimi Üye
Adı
FARUK SEZER
Kan Grubu
A Rh Pozitif
çapariye gelmiş sanırım o iskeleden 5gr jig jighead slikon denemelerim oldu bana denk gelmedi arkadaşları tebrik ederim o civarda serçe parmağım kadar mezgitleri alıyorlar kavga edecegim sonunda :)
Aç çok var. kraça da da durum aynı. serçe parmağı kadar. temizlemeden pişirirsen daha da ufalır. temizleyince hiçbir şey kalmaz. doğaya yaşama saygıları yok

AyALA

Yeni Üye
Adı
Ayhan ALADAĞ
Kan Grubu
O Rh Pozitif
İlk balığımı tuttum :hhhhhh: Kendime söz vermiştim, tuttuğum ilk balığı denize iade edeceğim diye, iadesi yapıldı :harika:

İsome marukyu kırmızıyla, Maltepe'de alındı.

Ekli dosyalar

FiSHFiNDeR

Aktif Üye
Adı
Osman Uluhan
Tuzla Güzelyalı tarafı iyi dişli yapmış anlaşılan...

Mektupla

Daimi Üye