Pazar günü saat 21 de zar zor kaçtım yeni kapıya.
Yem dondurulmuş boru kurdu ve karides. Kayalardan dolayı kıyamadığım için surf takımı açmadan spinle ikili dip oltası attım. 50 gram kurşun çapraz pala 2 no iğne borukurdu. Karanlık nedeni ile fosfor takmak için eğildim. Bu arada kamış kayalıklarda bir o yana bir bu yana savruluyor. Biri çekiyor dedim. Sağa sola bakıyorum. Kimsede hareket yok. Ay ışığıda tepeden öyle bir vuruyorki herkes herşey aydınlık. Yapıştım kamışa bir iki sardım. Baktım müthiş bir kafa vuruşu. Kamışın ucu resmen bir sağa bir sola yatıyor. Balığı kıyılayana kadar bayağı bir uğraştım. Sonuçta nerdeyse denize kadar kayalara inip balığı almayı başardım. Yaklaşık 30 35 cm irice bir mırmır. Yanımdaki arkadaş gelip kamışı tutmasa ki ben balığı eğilip sudan elle çıkardım korktum takımı patlatacak diye. Sararken ipin kaya ile temasını hissetmem bayağı ürküttü beni. Yandaki arkadaş balık havyarlı deyince 1 dakika kovada beklettikten sonra saldım tabii.
Sonrasında daha bir gazla tabii surf takımıda açtım. Saat 12 ye kadar 2 adet el kadar ispari. Biraz büyük 1 adet karagöz alabildim. İskorpitleri saymıyorum.
Yanlız saat 11 gibi yanımdaki arkadaş şapada şupada yüzeye vurdura vurdura 1 - 1,5 kiloluk bir karagöz çekti.
Kayalık olması sebebi ile telefonu arabada bırakıp bluettooh kulaklık taşıdığım için resim alamadım.
Ama boş geçmedi en azından.