Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Avfoni ve Hayal Kırıklığı

Selim_ist

Aktif Üye
Adı
Selim Cemhan Aydoğdu
Kan Grubu
A Rh Negatif
Abi hala alamadınmı para iadesini?

malidemirkan

Aktif Üye
Adı
M. Ali Demirkan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Daha önceden bende alışveriş yaptım. Ama ürünü kendimce sebeplerden dolayı iade ettim. İade mi gerçekleştirdiler. Biraz gecikmeli de olsa.
Stok konusunda birçok sitede maalesef durumlar aynı. O yok şu var, bu olur mu vs vs. Belirli siteler var stok konusunda dikkat eden. Dikkat etmeyenler bir kazanır iki kazanır. Sürekli müşteri maalesef kazanamayacaklar.

Ensar49

Üye
Adı
Ensar
Ayran isteyince gazoz gönderen cinsten.

heykels

Üye
Adı
Hasan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Arkadaşlar ben bu zamana kadar çoğu ürünümü avfoniden aldım bir problemde yaşamadım ya benim şansım hatta ürün olta makinesi bir yıl sonra arıza yaptı firmaya gönderip yeniden yolladılar .Tabikide ben arkadaşlara katılıyorum mutlaka stoğu sormak gerekiyor sağlam iş yapmamaız lazım ben çanakkaleden sipariş veriyorum adamlar Ankarada e depolarıda İstanbulda olunca siparişi bir düşünmek gerekiyor ama tekrar söylüyorum aldığım ürünler iyi çıktı bir problem yaşamadım sakın ha şunuda söylemek istiyorum reklam falanda yapmıyorum eksiside var artısıda ama uyanık olmakta yarar var eyvallahhhh....

Adı
arif mutlu
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Arkadaşlar ben bu zamana kadar çoğu ürünümü avfoniden aldım bir problemde yaşamadım ya benim şansım hatta ürün olta makinesi bir yıl sonra arıza yaptı firmaya gönderip yeniden yolladılar .Tabikide ben arkadaşlara katılıyorum mutlaka stoğu sormak gerekiyor sağlam iş yapmamaız lazım ben çanakkaleden sipariş veriyorum adamlar Ankarada e depolarıda İstanbulda olunca siparişi bir düşünmek gerekiyor ama tekrar söylüyorum aldığım ürünler iyi çıktı bir problem yaşamadım sakın ha şunuda söylemek istiyorum reklam falanda yapmıyorum eksiside var artısıda ama uyanık olmakta yarar var eyvallahhhh....
Şimdi güzel söylüyosunda arkadaşım ben bu adamlardan alışveriş yaptım aradım bi bayan çıktı şu ürünler stoğunuzda mevcutmu dedim hemen bakıyım size dönelim biz dediler hay hay dedik kapattık telefonu ne arayan var ne soran neyse unutmuştur dedim iki saat sonra ben aradım pardon hemen bakıyorum dediler ondan sonra tamam var deyip siparişi verin siz dediler verdik aradan 5 gün geçti ne gelen var ne giden bi daha aradım şu ürün yok gelmesini bekliyoz dediler var dediniz diyorum yokmuş diyo karşımdaki haliyle baya sinirlendim lakaitlik var işte o yüzden bi müşteri kitlesi oluşturamazlar benim kanaatim

heykels

Üye
Adı
Hasan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Şimdi güzel söylüyosunda arkadaşım ben bu adamlardan alışveriş yaptım aradım bi bayan çıktı şu ürünler stoğunuzda mevcutmu dedim hemen bakıyım size dönelim biz dediler hay hay dedik kapattık telefonu ne arayan var ne soran neyse unutmuştur dedim iki saat sonra ben aradım pardon hemen bakıyorum dediler ondan sonra tamam var deyip siparişi verin siz dediler verdik aradan 5 gün geçti ne gelen var ne giden bi daha aradım şu ürün yok gelmesini bekliyoz dediler var dediniz diyorum yokmuş diyo karşımdaki haliyle baya sinirlendim lakaitlik var işte o yüzden bi müşteri kitlesi oluşturamazlar benim kanaatim
Arif tabiki o zaman güven duygusu kırılıyor denilecek birşey yok yaşadığınız olaya ne yazıkki internet alışverişinin dez avantajı e yaşadığımız yerdede ürünü tedarik edemiyorsak mecburen karşıdaki kişilere güvenmek zorunda kalıyoruz...Umarım düzelirler ve sektör içindeki kişileri memnun ederler yoksa yok deyin bari bende bir kaç sefer bazı sitelerde problem yaşadım......hoşçakal

centetic

Aktif Üye
Ben de stokların güncelliği konusunda Anadolu Av marketini beğeniyorum. Şu ana kadar sitede var gözüken tüm ürünleri gönderdiler kısa zaman içersinde. Ürün çeşitliliği ve fiyatlar konusunda da iyiler. Dönüp dolaşıp yine aynı siteden alışveriş yaparken buluyorum kendimi.

Levreko

Daimi Üye
Adı
FATİH
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Siteside yer alan ürünlerin takibini yapmayan stokta var olarak gösteren ama stokta gerçekte olmayan ürünleri satan ve sonrasında zorunlu kılarak sizden ürün değişimi isteyen çalışanlardan oluşan bir firmadır. Kargo verilme ve teslim süresini asla ve asla zamanında yapmamaktadır üstelik çeşitli yalan ve bahanelerle işi geciktirmektedir"kargo firması kargomuzu almadı,takip numarası girilmedi" vs. Gülünç ve kalitesiz.İletişim kelimesinin anlamını bilmeyen insanlar tarafından telefonlar yüzünüze kapanır azarlanırsınız üstüne.Eğer çeşitli av malzemesi almayı düşünüyorsanız son adresiniz bile olmasın bu site. Ticaret ahlakı ve anlayışından ve iletişim kurmaktan yoksun (İKLİM isminde çalışanlar) gibi. etik olmayan insanların çalıştığı ve marka yüzü olduğu bir platformdur. Asla çalışılmaz !
Çok şikâyet alan bir firma, özellikle ilgi çekmek için göstermelik indirim reklamı yapıyorlar. Ben makina almak istedim indirim yeni başlamıştı 1 hafta sürekcekti tam makinayı sipariş geçecektim indrimi hediye çeki kampanyasına çevirmişler sözde 1 hafta sürecekti indirim. Zaten siparişi geçseydim de elimizde kalmadı derlerdi kesin ucuza gitmesin diye.