Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ayvalık organizasyonu - Canlı yayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

senihcan

Daimi Üye
Adı
Senih Can Kardeş
Çok güzel bir organizasyondu . Tekne güzeldi kaptan gerçekten çok iyiydi çok uğraştı . Güzel balıklarda geldi . Bir bana gelmedi :mad: :D Gidip bir okutup üfletecem ya da İzzete sürtünecem biraz :D Tek aksilik dönüş yolunun çok uzun ve çok sesli geçmesiydi sağlık olsun. Gözler açık ama beyin uyku modunda kaldık :)

Mulgogi

Aktif Üye
Adı
Engin ÖZKAN
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Çok güzel bir organizasyondu . Tekne güzeldi kaptan gerçekten çok iyiydi çok uğraştı . Güzel balıklarda geldi . Bir bana gelmedi :mad: :D Gidip bir okutup üfletecem ya da İzzete sürtünecem biraz :D Tek aksilik dönüş yolunun çok uzun ve çok sesli geçmesiydi sağlık olsun. Gözler açık ama beyin uyku modunda kaldık :)
Haftaya Saros'da çıkarırsın acısını Senih. Kim bilir Vedat Abi'nin oltasına gelen mercan sana da uğrar.

zıpkıncı

Aktif Üye
Adı
SEFA T.
Kan Grubu
A Rh Negatif
Ahh bulent abi... O kadar senden uzak durmak lazim diyordum.lafi yedik oturduk eyvallah. Unutulmasi zaman alcak. Saygilar herkese.

Tolga abi didim nasil? Ortaklara ugradin mi?

ilk defa balik tutamadim diye uzulmedim. Daha guzelini buldum. 22 guzel yurekli insan.(kalpleri ... meyen). :)

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Timsah

Aktif Üye
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Sagol kardeşim o güzel yüreklerden biride sana ait sizleri tanımak benim icinde bir şereftir izmire gelmeden haber vericem ordada muhabbeti belini kırmak üzere tüm İzmirliler hemşolara slm

abii beni sevvvvvv
beni izmire cipura lidaki avina goturrrr
;)

Timsah

Aktif Üye
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Seni sevmeyen ölsün izom benim şu nüfus kadını ver unuttuk yine hacı abinle bu haftayla alakalı cok hain planlarımızvar bakalım hayırlısınla

nufus kagidimi verdim sen elim kirli sonra alirim dedin unuttun ben ne yapim?;)
bu hafta bn yerimden kimildiyamiyacagim ne yazikki ama gonlum kalbim hep sizinle zaten :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...