Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Iki Makine Arasında Kaldım

Mektupla

Daimi Üye

conquestime

Aktif Üye
Adı
Fatih
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Cevabın için teşekkürler.. Bu konuları gozatma fırsatını buldum. Benim sıkıntım neredeyse herkes d.a.m eski dam değil diyorlar. Görünüşü ve özellikleri hoşuma gitti. Ağırlık konusunda aklımda soru işareti var spin için ağır gelir mi diye? Yani dam makinaları güven veriyor mu kullananlara bunu soruyorum :) Teşekkürler..

mohac

Daimi Üye
Adı
Aykut
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Selamunaleyküm.Spin avcılığına ilk adımı attım olta kamışı aldım. Sıra makinede, Okuma Aria-40 ve Shimano Ax 4000 Fb arasında kaldım. Oscar 2.40m xxtra olta kamış mevcut . Max. 100tl para verebileceğim makine tavsiyelerinizi beklerim. İnşallah konu doğru yere açmışımdır.kolay gelsin
Shimanoyu bilmiyorum ama okuma Aria da bariz kol boşluğu var tercih ederken göz önünde bulundurun derim.

Adı
Emirhan Ak
D.A.M Quick Camaro 640Fd spin için uygun mu ağırlığı? fiyatı ve taksitlendirme olayı hoşuma gitti. Birde D.A.M. diyince kaliteliymis gibi geldi bana . Kullanan olmuştur inşallah :)
Ben dam quick fighter pro 340 kullanıyorum bana mısın demiyor bu arada dam alman markası

dogukansek

Üye
Adı
DOĞUKAN
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Shimano Ax 4000 aslında güzel bir makina çok kulanan tanıdığım var bir problem yaşadıklarını görmedim tabi 100 lira verip kaliteli birşey arıyorsanız shimanoyuda es geçmemek gerekir.

conquestime

Aktif Üye
Adı
Fatih
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Shimano Ax 4000 aslında güzel bir makina çok kulanan tanıdığım var bir problem yaşadıklarını görmedim tabi 100 lira verip kaliteli birşey arıyorsanız shimanoyuda es geçmemek gerekir.
Shimano ax 4000 fb listemde. Teşekkürler...

conquestime

Aktif Üye
Adı
Fatih
Kan Grubu
O Rh Pozitif
D.A.M quick fighter pro 340, Shimano ax 4000fb, D.A.M quick camaro 640 da listemde. Konuyu nasıl açtık, nasıl devam ediyoruz. :) . Dam quick camaro 640 spin için ağır mı? İnşallah sonunda bir karara bağlamış olurum.Kolay gelsin cümleten :)