Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

anton

Aktif Üye
Adı
Adnan Yıldırım
hayır boncuk kullanmıyorum 5 cm kadar ip misinadan kurşun bedeni 3.5 m kadarda rapala köstek
forumda anlatıldı daha önce. Boncuklu asansör takım deneyin. Faydasını göreceksiniz. 20-30cm kadar kalın ip misina ucuna kasa yapın. üstüne boncuk ve 1 fırdöndü takın sonra 1 boncuk daha takıp küçük kasa ile takımı sonlandırın. Yapımı basit. Evde 4-5 tane hazırlayın koparsa yenisini yapmak vakit alabiliyor. Balık hızlı iken seri olmak gerek.

S

strangolos

Misafir
forumda anlatıldı daha önce. Boncuklu asansör takım deneyin. Faydasını göreceksiniz. 20-30cm kadar kalın ip misina ucuna kasa yapın. üstüne boncuk ve 1 fırdöndü takın sonra 1 boncuk daha takıp küçük kasa ile takımı sonlandırın. Yapımı basit. Evde 4-5 tane hazırlayın koparsa yenisini yapmak vakit alabiliyor. Balık hızlı iken seri olmak gerek.
çok teşekkürler, bakıcam forumda takım dolaşması beni çıldırtıyor çünkü

budak1903

Aktif Üye
Adı
Alptürk
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Boğazda mera söylemeye gerek yok bence. Avrupa yakası sahil şeridi takip edince herşey ortada oluyor.

Hasan79

Daimi Üye
Adı
Hasan SARIKAYA
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bende şu soruya bir türlü yanıt veremiyorum;
Abiler yarın balığa gidecem, saat kaç gibi nere gideyim ?
Desem ki yarın saat 9:00 da şurada ol seni bekleyecek, gelir mi acaba ? Balıkla kim randevu ayarlamış şimdiye kadar biri bana bunu açıklasın :)
Balığa gideceksen gidersin, bildiğin yeri yoklarsın, hava, su durumuna dikkat edersin, gerisi teferruat....
Balık boğazda dendiğinde hiç bir şey bilinmiyorsa haritaya bakılmalı boğaz neresi, sahil şeridinde zaten herkes balık tutmaya çalışıyor, 3 hafta aynı yere gitsen zaten 4 hafta ya oraya gidersin, yada başka bir yere keşife gidersin. Bu konu uzar gider...
Mera söylenmez, keşif yapılır. Olay Net.!

Saygılar.

S

strangolos

Misafir
Bende şu soruya bir türlü yanıt veremiyorum;
Abiler yarın balığa gidecem, saat kaç gibi nere gideyim ?
Desem ki yarın saat 9:00 da şurada ol seni bekleyecek, gelir mi acaba ? Balıkla kim randevu ayarlamış şimdiye kadar biri bana bunu açıklasın :)
Balığa gideceksen gidersin, bildiğin yeri yoklarsın, hava, su durumuna dikkat edersin, gerisi teferruat....
Balık boğazda dendiğinde hiç bir şey bilinmiyorsa haritaya bakılmalı boğaz neresi, sahil şeridinde zaten herkes balık tutmaya çalışıyor, 3 hafta aynı yere gitsen zaten 4 hafta ya oraya gidersin, yada başka bir yere keşife gidersin. Bu konu uzar gider...
Mera söylenmez, keşif yapılır. Olay Net.!

Saygılar.

Madem sevmiyorsunuz cevap vermeyin o halde herkes işsiz güçsüz değil 2 3 haftada 1 anca baliga gidebilen insanlar var doğal olarak takip edemiyorlar ve soruyorlar böyle çocuk gibi mera söylenmez gibi abuk subuk fikirlerinizi ya kendinize saklayın yada susmasını ve diğer insanlara saygı göstermesini öğrenin burası ne babanınız çiftliği yada kendinize ait bir komün değildir. OLAY NET

Hasan79

Daimi Üye
Adı
Hasan SARIKAYA
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Madem sevmiyorsunuz cevap vermeyin o halde herkes işsiz güçsüz değil 2 3 haftada 1 anca baliga gidebilen insanlar var doğal olarak takip edemiyorlar ve soruyorlar böyle çocuk gibi mera söylenmez gibi abuk subuk fikirlerinizi ya kendinize saklayın yada susmasını ve diğer insanlara saygı göstermesini öğrenin burası ne babanınız çiftliği yada kendinize ait bir komün değildir. OLAY NET
bak güzel kardeşim,
Önce sende bir terbiyeni ve saygını kullanmayı öğrenmelisin ki sende saygı göresin.
Evet burası benim babamın çiftliği değil, doğru söylüyorsun ama burası bir forum! Ben ne demek istediğimi buradan anlatabiliyorum ancak. Ama sen ne anlamak istiyorsan onu anlamışsın. Ben başkasının fikrine saygı duyuyor ve cevap vereceksem de uslübuma dikkat ederek cevap veriyorum.
Burada kime ne cevap vereceksem sana beğendirecek değilim. Az çok beni tanıyan bilen vardır. Kimseye saygısızlık etmediysem kimse de bana saygısızlık etmedi.
Seninle laf yarışına da girecek değilim. Ama sen haddini bil ona göre konuş.
Konuyu uzatmaya gerek yok.

Alık balık

Daimi Üye
Adı
Ufuk
kurşun denize düşmeden önce el ile frenleme yapmak büyük oranda karışmaları azaltıyor. Devam ederse rapala bedenini kalınlaştır. Bunlar genelde %80 azaltıyor. Ayrıca misina bir kere gam yaptımı el ile düzeltilmeli. Düzelmez ise bedeni yenilemek işe yarıyor.
Bu görüşlerin hepsine Kesinlikle katılıyorum. Rapala bedeni olan misina zarar görünce el yordamı ile gerdirilip ütü diye tabir ettiğimiz iki parmak ya da tırnak arası çekerek düzeltme yapılabilir, bunların haricinde birde Rapala klipsi kullanmani tavsiye ederim, hem dolaşmayı çözmek konusunda çok pratik oluyor hem de farklı renkteki sahtelerinizi üşenmeyip sıklık ile degistirebiliyorsunuz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...