Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

plastikman

Daimi Üye
Adı
Olcay Tunçeli
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Malum hava sartlarida serin oldugundan kalin giyinmis abimiz.Islanan parcalari cikardikta giysilerin agirligi dahi oldurmeye yeter.Yuzme bilmeyi bilmeyen bir insan simdiye rahmetli olmustu o bolgede ne yazikki.
Gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkurler arkadaslar.
Tekrarliyorum artik biraz daha dikkatli olmakta fayda var,heleki tek basiniza gidiyorsaniz

sessizdenizci

Daimi Üye
İş çıkışı biraz istavrit alıp Boğaz'ın Anadolu tarafında en kalabalık yerde oltamı açtım. 18:30-22:00 arası 8 adet aldım. Ilk saatlerdeok hızlı idi sonra biraz kesti. Hele son yarım saat inerken biniyordu. Çok sağlam boyutta bir lüfer kıyıya yaklaşmışken takımı patlattı.

serkankyn

Aktif Üye
Adı
serkan
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
geçmiş olsun

ozzy35

Üye
Adı
Oğuz Çavdar
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Is cikisi uskudar pasalimani sosyal tesislerden sonraki kuzguncuga giderkenki soldaki parkta biraz takilip 3 5 balik alip eve gectim.Rutin ksam yemegi vs derken saat 21:15 gibi bi assagi inip durum nedir bakmak istedim.Saat 21:20 de paktaydim ve cogu zaman beraber olta attigimiz bi abimiz (45 yasinda) sirilsiklam buldum.Sebebine gelecek olur isek 2 kendini bilmez abimizi denize atmis.Sirti donuk vaziyette spin atan mehmet abi ne oldugunu bile anlamadim kendimi denizde buldum dedi.Gorgu taniklari 18 yaslarinsa 2 genc kasitli olarak ittirdi dedi.Oltasi suda idi gece gece birde denize girdik.Orasi onemli degil tabikide su anda numune hastanesine gidiyoruz.Durumu iyi allaha cok sukur.Dustugu yerdeki kayalardan sans eseri kurtulmus ama sag bacagi morarmis ve hareket kabiliyeti dusmus.
Ne var bu kadar uzatacak diyenleriniz olabilir arkadaslar fakat istedigi kadar merkezi bir yer olsun boylesi vakalar yasanabiliyor.Aman diyim dikkatli olun.
çok geçmiş olsun..

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
Is cikisi uskudar pasalimani sosyal tesislerden sonraki kuzguncuga giderkenki soldaki parkta biraz takilip 3 5 balik alip eve gectim.Rutin ksam yemegi vs derken saat 21:15 gibi bi assagi inip durum nedir bakmak istedim.Saat 21:20 de paktaydim ve cogu zaman beraber olta attigimiz bi abimiz (45 yasinda) sirilsiklam buldum.Sebebine gelecek olur isek 2 kendini bilmez abimizi denize atmis.Sirti donuk vaziyette spin atan mehmet abi ne oldugunu bile anlamadim kendimi denizde buldum dedi.Gorgu taniklari 18 yaslarinsa 2 genc kasitli olarak ittirdi dedi.Oltasi suda idi gece gece birde denize girdik.Orasi onemli degil tabikide su anda numune hastanesine gidiyoruz.Durumu iyi allaha cok sukur.Dustugu yerdeki kayalardan sans eseri kurtulmus ama sag bacagi morarmis ve hareket kabiliyeti dusmus.
Ne var bu kadar uzatacak diyenleriniz olabilir arkadaslar fakat istedigi kadar merkezi bir yer olsun boylesi vakalar yasanabiliyor.Aman diyim dikkatli olun.
Geçmiş olsun yapanlar yakalansa kim bilir kaç tane sabıka kaydı vardır. Söyleyecek söz bulamıyorum. Umarım ciddi birşeyi yoktur.

Mesut1903

Daimi Üye
Adı
Mesut orak
Kan Grubu
A Rh Pozitif
benim bu memlekette cozemedigim adamlarin yaslarinin iki kati sabikasi oluyor ama rahatca dolasiyirlar bu nasil is.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...