nebulam
Daimi Üye
- Adı
- Mehmet
- Kan Grubu
- A Rh Pozitif
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bundan 40 halka çıkar heralde, maaşallah abi
Teşekkürler Taha... Evet beklemediğim kadar iriydi.. Bu yılın en iyisi... Çok ihtişamlı daha irilerini hayal bile edemiyorum...Bayada iriymiş Abdullah abi tebrikler..![]()
Teşekkürler Eşref ağabey... Yaklaşık 1 saat önce benze bir tanesini kaçırmıştım... Nasipte bu varmış...Hay maaşallah güzel balık.
Karataşta kalamar çıkıyormu bilmiyorum... Ama sübye her yerde çıkıyor diye biliyorum... Sahilevleri Güzülbahçe arası çıkıyor... Ama hala çok değil...Epey iriymiş Abdullah ağabey,
Ben de dün akşam avdaydım. Saat 18 den 23 e kadar karataşta zoka salladım fakat birşey alamadım. Orda daha çok subye çıkıyor diye biliyorum ama o bile gelmedi.
Teşekkürler Mehmet... 3 haftadır lodostan dolayı yoklardı inşallah devamı bekliyoruz...
Teşekkürler Oğuz... Bu hafta ara verdin sanırım... Sabah çok denedim ama levrek yoktu... Gece iyiydi ama sabah yine rüzgar coştu rahatsız etti...Tebrikler Abdullah abi
Teşekkürler Seydi... İnce ince 100 halkada çıkarBundan 40 halka çıkar heralde, maaşallah abi![]()
Teşekkürler Erdem... Dolmasını yapacaz bununTebrik ederim hocam canavarı yakalamışsın film olur bu canavardan![]()
![]()
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ondan dolma olmaz abi boşuna ziyan etme lastik gibi olur ya güzelce sosla mangala at yada tava yapTeşekkürler Erdem... Dolmasını yapacaz bunun![]()
Grip oldum abi 2 gun yattim evde daha yeni yeni duzeliyorum ama onumuzde ki ava hazir olurumTeşekkürler Oğuz... Bu hafta ara verdin sanırım... Sabah çok denedim ama levrek yoktu... Gece iyiydi ama sabah yine rüzgar coştu rahatsız etti...
Sübye çıkar doğrudur ama gece sübye pek rabet etmiyor nedense illaki sabah suyu gece sadece gece lambalarının dibinde duvar dibini taradığım zaman bikaç küçük sübye yakalamıştımEpey iriymiş Abdullah ağabey,
Ben de dün akşam avdaydım. Saat 18 den 23 e kadar karataşta zoka salladım fakat birşey alamadım. Orda daha çok subye çıkıyor diye biliyorum ama o bile gelmedi.