Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

KaLaMaR PeŞiNDe

Abdullah SÜRÜCÜ

Daimi Üye
Adı
Abdullah
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Bayada iriymiş Abdullah abi tebrikler.. :)
Teşekkürler Taha... Evet beklemediğim kadar iriydi.. Bu yılın en iyisi... Çok ihtişamlı daha irilerini hayal bile edemiyorum...
Hay maaşallah güzel balık.
Teşekkürler Eşref ağabey... Yaklaşık 1 saat önce benze bir tanesini kaçırmıştım... Nasipte bu varmış...
Epey iriymiş Abdullah ağabey,
Ben de dün akşam avdaydım. Saat 18 den 23 e kadar karataşta zoka salladım fakat birşey alamadım. Orda daha çok subye çıkıyor diye biliyorum ama o bile gelmedi.
Karataşta kalamar çıkıyormu bilmiyorum... Ama sübye her yerde çıkıyor diye biliyorum... Sahilevleri Güzülbahçe arası çıkıyor... Ama hala çok değil...
@Abdullah SÜRÜCÜ
Abi sen kalamarların korkulu rüyası oldun :hhhhhh::hhhhhh:
Allah devamını nasip eylesin :harika::harika:
Teşekkürler Mehmet... 3 haftadır lodostan dolayı yoklardı inşallah devamı bekliyoruz...
Tebrikler Abdullah abi
Teşekkürler Oğuz... Bu hafta ara verdin sanırım... Sabah çok denedim ama levrek yoktu... Gece iyiydi ama sabah yine rüzgar coştu rahatsız etti...
Bundan 40 halka çıkar heralde, maaşallah abi :)
Teşekkürler Seydi... İnce ince 100 halkada çıkar :) Kolum kadar dedikleri kadar var :)

Adı
Erdem Erdoğan
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Tebrik ederim hocam canavarı yakalamışsın film olur bu canavardan :) :) :)

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

blackace

Daimi Üye
Adı
Oğuz
Teşekkürler Oğuz... Bu hafta ara verdin sanırım... Sabah çok denedim ama levrek yoktu... Gece iyiydi ama sabah yine rüzgar coştu rahatsız etti...
Grip oldum abi 2 gun yattim evde daha yeni yeni duzeliyorum ama onumuzde ki ava hazir olurum :)

pelipe35

Aktif Üye
Adı
Ali Ersin Öztürk
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Epey iriymiş Abdullah ağabey,
Ben de dün akşam avdaydım. Saat 18 den 23 e kadar karataşta zoka salladım fakat birşey alamadım. Orda daha çok subye çıkıyor diye biliyorum ama o bile gelmedi.
Sübye çıkar doğrudur ama gece sübye pek rabet etmiyor nedense illaki sabah suyu gece sadece gece lambalarının dibinde duvar dibini taradığım zaman bikaç küçük sübye yakalamıştım