gürbüz
Aktif Üye
- Adı
- İbrahim GÜRBÜZ
Makineden gelen misina ucuna jighead(zoka) bağlanıyor...bu takımda nasıl oluyor ben anlamadım ? kamış fırdöndü zoka şeklinde mi ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Makineden gelen misina ucuna jighead(zoka) bağlanıyor...bu takımda nasıl oluyor ben anlamadım ? kamış fırdöndü zoka şeklinde mi ?
Uçların biri dolgu uç, diğeri normal uç herhalde..LRF avları için yeni süper bir ürün arkadaşlar. değişebilen uçlu bir kamış. bu ürünü çok yakın bir abim getirtiyor. ürünü incelemek isteyen arkadaşlar ilgili link :
Favorite Spinning Blue Bird Compact BBC-634UL-T/S 1.92m 2-7g Fast/Ex-Fast
bende bu haftasonu gidip bir incelemede bulunucam. ürünle ilgili düşüncelerimi ve detayları sizlerle paylaşırım.
Hayırlı olsun..bu gün catana 210 1-11 UL aldım bakalım hafta sonu hava müsade ederse denemesini yapacağım
@gsozata bey ; malzemeleriniz hayırlı olsun...Fırsat bulupta LRF ile balık aldığınızda,inanın hepsi geçecek...O kadar masraf ettik dünyanın malzemesini aldık hepsi kuzu kuzu kenarda yatıyor. Planda programda olmayan işler yüzünden balığa çıkamıyorum.