Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Lrf (light rock fishing) yöntemiyle balık avı teknikleri ve ekipmanları

FARUKSEZER

Daimi Üye
Adı
FARUK SEZER
Kan Grubu
A Rh Pozitif
22 Nis 2020
Değerli forum üyeleri,yaz sezonu için orta halli lrf kamış ve makine alımı araştırması yapmaktayım.
Fiyat ve performans olarak baktığımda;
urun.n11.com

Kaida Lexus Sapphire Im9 Carbon Lrf Serisi 1-10 Gr Olta Kamışı - n11.com
Kaida Lexus Sapphire Im9 Carbon Lrf Serisi 1-10 Gr Olta Kamışı 165,67 TL ve ücretsiz kargo ile n11.com'da! Diğer Olta & Kamışlar fiyatı Avcılık & Balıkçılık kategorisinde.
urun.n11.com
urun.n11.com
urun.n11.com

Okuma Wave Power 228 Cm 2-12 Gr Lrf Kamışı - n11.com
Okuma Wave Power 228 Cm 2-12 Gr Lrf Kamışı 154,00 TL ve ücretsiz kargo ile n11.com'da! Okuma Olta & Kamışlar fiyatı Avcılık & Balıkçılık kategorisinde.
urun.n11.com
urun.n11.com
urun.n11.com

Okuma Arıa-20 Olta Makinesi - n11.com
Okuma Arıa-20 Olta Makinesi 118,77 TL ve ücretsiz kargo ile n11.com'da! Okuma Olta Makinesi fiyatı Avcılık & Balıkçılık kategorisinde.
urun.n11.com
urun.n11.com

Bu seçtiklerimin bana yeterli olacağını düşündüm.
Olumlu&olumsuz değerlendirme yaparsanız sevinirim.
Şimdiden teşekkür eder,sağlıklı günler dilerim.
balık avı sitilleri içerisinde yaptıklarım arasında bana göre en keyifli olanı. hayırlı olsun. kamış olarak 2 sini de tanımıyorum. av bölgenizi ve hedef balıklarınızı bilmiyorum. ancak lrf de av bölgeniz ve hedef balığınızdan ziyade ağırlıklı kullanacağınız kandırıcılar önemli. jig ağırlıklı kullanacaksanız nispeten sert ve tubular uçlu, silikon ağırlıklı kullanacaksanız biraz daha yumuşak solid uçlu kamışları tercih etmelisiniz. benim anlayışıma göre lrf de atar aralığı ne kadar düşüğk olursa o kadar keyifli. ancak hem yeni başlamanız hemde rüzgarlı günlerde 5 7 gr ağırlıklara yer verilmesi nedeni ile 1-10 gr ideal dir.

mardek

Aktif Üye
Adı
ali sür
Silikon yemleri araştırırken aşağıdaki ürüne denk geldim. Daha önce bu ürünler ilgili hiçbir paylaşıma denk gelmemiştim. Bu silikon kullanan yada fikri olan varsa tecrübelerini paylaşır mı acaba.

AhmetAkin

Aktif Üye
Adı
Ahmet Akın
Kan Grubu
A Rh Pozitif
22 Nis 2020
Değerli forum üyeleri,yaz sezonu için orta halli lrf kamış ve makine alımı araştırması yapmaktayım.
Fiyat ve performans olarak baktığımda;
urun.n11.com

Kaida Lexus Sapphire Im9 Carbon Lrf Serisi 1-10 Gr Olta Kamışı - n11.com
Kaida Lexus Sapphire Im9 Carbon Lrf Serisi 1-10 Gr Olta Kamışı 165,67 TL ve ücretsiz kargo ile n11.com'da! Diğer Olta & Kamışlar fiyatı Avcılık & Balıkçılık kategorisinde.
urun.n11.com
urun.n11.com
urun.n11.com

Okuma Wave Power 228 Cm 2-12 Gr Lrf Kamışı - n11.com
Okuma Wave Power 228 Cm 2-12 Gr Lrf Kamışı 154,00 TL ve ücretsiz kargo ile n11.com'da! Okuma Olta & Kamışlar fiyatı Avcılık & Balıkçılık kategorisinde.
urun.n11.com
urun.n11.com
urun.n11.com

Okuma Arıa-20 Olta Makinesi - n11.com
Okuma Arıa-20 Olta Makinesi 118,77 TL ve ücretsiz kargo ile n11.com'da! Okuma Olta Makinesi fiyatı Avcılık & Balıkçılık kategorisinde.
urun.n11.com
urun.n11.com

Bu seçtiklerimin bana yeterli olacağını düşündüm.
Olumlu&olumsuz değerlendirme yaparsanız sevinirim.
Şimdiden teşekkür eder,sağlıklı günler dilerim.
Aria makina gerçekten kaliteli bir fiyat performans ürünü tavsiye ederim

MehmetÇağan

Daimi Üye
Adı
Mehmet Çağan ÖZCAN
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Silikon yemleri araştırırken aşağıdaki ürüne denk geldim. Daha önce bu ürünler ilgili hiçbir paylaşıma denk gelmemiştim. Bu silikon kullanan yada fikri olan varsa tecrübelerini paylaşır mı acaba.

mardek

Aktif Üye
Adı
ali sür
Lrfolta'nın birçok videosunu izlediğim halde bu videosunu yeni/sayenizde görmüş oldum. Çok teşekkür ediyorum. En azından 1 paket edinip denemekte fayda var, güzel bir silikonmuş.

MehmetÇağan

Daimi Üye
Adı
Mehmet Çağan ÖZCAN
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Lrfolta'nın birçok videosunu izlediğim halde bu videosunu yeni/sayenizde görmüş oldum. Çok teşekkür ediyorum. En azından 1 paket edinip denemekte fayda var, güzel bir silikonmuş.
yardımım olduysa ne güzel, rica ederim

ardaykul

Yeni Üye
Lrf avında shock leader ve sahte kısmında nippon ghost kullanan varmı? Sahtelerim genelde 10 gr 0.22 almayı düşünüyorum?

sorgulu

Yeni Üye
Adı
Selçuk
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Merhabalaf LRF yeni basliyorum ve 2 makine adasinda karar veremiyorum. Bu makineleri kullanan arkadaşlardan tavsiyelerini bekliyorum.

Okuma Lrf-S-702UL 210cm 1-8gr LRF Olta Kamışı üstüne :

Okuma Ceymar FD CXT 10 veya Okuma Alaris ALS-20 Olta Makinesi

M. Taha D.

Daimi Üye
Merhabalaf LRF yeni basliyorum ve 2 makine adasinda karar veremiyorum. Bu makineleri kullanan arkadaşlardan tavsiyelerini bekliyorum.

Okuma Lrf-S-702UL 210cm 1-8gr LRF Olta Kamışı üstüne :

Okuma Ceymar FD CXT 10 veya Okuma Alaris ALS-20 Olta Makinesi
Alairis alın..