FARUKSEZER
Daimi Üye
- Adı
- FARUK SEZER
- Kan Grubu
- A Rh Pozitif
balık avı sitilleri içerisinde yaptıklarım arasında bana göre en keyifli olanı. hayırlı olsun. kamış olarak 2 sini de tanımıyorum. av bölgenizi ve hedef balıklarınızı bilmiyorum. ancak lrf de av bölgeniz ve hedef balığınızdan ziyade ağırlıklı kullanacağınız kandırıcılar önemli. jig ağırlıklı kullanacaksanız nispeten sert ve tubular uçlu, silikon ağırlıklı kullanacaksanız biraz daha yumuşak solid uçlu kamışları tercih etmelisiniz. benim anlayışıma göre lrf de atar aralığı ne kadar düşüğk olursa o kadar keyifli. ancak hem yeni başlamanız hemde rüzgarlı günlerde 5 7 gr ağırlıklara yer verilmesi nedeni ile 1-10 gr ideal dir.22 Nis 2020
Değerli forum üyeleri,yaz sezonu için orta halli lrf kamış ve makine alımı araştırması yapmaktayım.
Fiyat ve performans olarak baktığımda;
![]()
Kaida Lexus Sapphire Im9 Carbon Lrf Serisi 1-10 Gr Olta Kamışı - n11.com
Kaida Lexus Sapphire Im9 Carbon Lrf Serisi 1-10 Gr Olta Kamışı 165,67 TL ve ücretsiz kargo ile n11.com'da! Diğer Olta & Kamışlar fiyatı Avcılık & Balıkçılık kategorisinde.
urun.n11.com![]()
![]()
Okuma Wave Power 228 Cm 2-12 Gr Lrf Kamışı - n11.com
Okuma Wave Power 228 Cm 2-12 Gr Lrf Kamışı 154,00 TL ve ücretsiz kargo ile n11.com'da! Okuma Olta & Kamışlar fiyatı Avcılık & Balıkçılık kategorisinde.
urun.n11.com![]()
![]()
Okuma Arıa-20 Olta Makinesi - n11.com
Okuma Arıa-20 Olta Makinesi 118,77 TL ve ücretsiz kargo ile n11.com'da! Okuma Olta Makinesi fiyatı Avcılık & Balıkçılık kategorisinde.
urun.n11.com![]()
Bu seçtiklerimin bana yeterli olacağını düşündüm.
Olumlu&olumsuz değerlendirme yaparsanız sevinirim.
Şimdiden teşekkür eder,sağlıklı günler dilerim.