Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Okuma Trio Rex Set Aldım Sizce Nasıl

epsodi

Aktif Üye
Adı
Ahmet Vada
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Merhaba arkadaşlar 2 el okuma trio set aldım kamış ın alt kısmı hasarlı olduğu için uygun a geldi makinada herhangi bir sıkıntı yok bu alt sap kısmı tamir oluyor mu acaba en kötü dışına makaron sarmayı düşünüyorum.

set şu şekilde okuma trıo rex 425 tele surf 4.25m 100-250 kamış + okuma trio rex surf txsu-60 makine 400 e aldım bakalım henüz kullanmak nasip olmadı en kısa zamanda ava gidip denemek istiyorum.

epsodi

Aktif Üye
Adı
Ahmet Vada
Kan Grubu
O Rh Pozitif
bu arada elimde bulunan diğer set ile ilgili bilgide verirsenin sevinirim

Bauer Adventure 390 cm uzunluğunda 100-200 gram atarlı Teleskobik Kamış + Tubertini Plus 8000 Olta Makinesi

T

TektusKOR

Misafir
Hayırlı olsun güle güle kullanın... Bana kalırsa çok iyi fiyata almışsınız... Resim ile problemli kısmı gösterebilirseniz daha iyi yardımcı olunabilir.

Mektupla

Daimi Üye
Merhaba arkadaşlar 2 el okuma trio set aldım kamış ın alt kısmı hasarlı olduğu için uygun a geldi makinada herhangi bir sıkıntı yok bu alt sap kısmı tamir oluyor mu acaba en kötü dışına makaron sarmayı düşünüyorum.

set şu şekilde okuma trıo rex 425 tele surf 4.25m 100-250 kamış + okuma trio rex surf txsu-60 makine 400 e aldım bakalım henüz kullanmak nasip olmadı en kısa zamanda ava gidip denemek istiyorum.
Balat semtinde, Oskar balık malzemecisinde tamir yapan bı ağbimiz var. Tamir konusunda fikir verebilir belki.

epsodi

Aktif Üye
Adı
Ahmet Vada
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Kamışı saplamaya koyarken çizmiş gere kalan kısımlarda sıkıntı yok kamış çok temiz 5 av falan gördü dedi tek sıkıntısı buydu o yüzden teredüt etmeden aldım birde tro rex makinada misina sarılı ama ip misina mı sarsam diye düşünüyorum görüşünüz nedir bu konuda

Ekli dosyalar

Muhayyer

Daimi Üye
Adı
Adem
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhaba...Çizmiş değil de kırmış kamışı. Tamir ettirmeden kullanmamak lazım bence.
Hayırlı olsun, bir şekilde çözersiniz.

epsodi

Aktif Üye
Adı
Ahmet Vada
Kan Grubu
O Rh Pozitif
kırıklık var evet ama çok önemli bir noktada değil en alt sap kısmında onuda kırmak epey zor olur diye düşünüyorum onun tamiri olurmu bilmiyorum ama olursada sapın kısmından kesip yapılması daha mantıklı duruyor komple sap değişimi sıkıntılı çünkü.

Büyük Beyaz

Daimi Üye
Adı
Serhat karayol
sapın o kısmına kuvvet bindiğini düşünmüyorum. bu şekilde bile kullanılır.

Muhayyer

Daimi Üye
Adı
Adem
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Fotoğraftan net anlamadım ama makine yuvasının üst tarafında kalıyorsa yük binecektir.

gencery

Aktif Üye
Adı
gencery
Makineden aşağıda ise ve bu kısmın büyük ihtimalle içi boş ise sıkı geçme ahşap , alüminyum vs parça konarak dolgu yapılır diye düşünüyorum . Nasıl olsa esnemesi gereken kısım değil.