B
BS Okuru
Misafir
Birol usta yurtdışından isteyene getirtebilir.. Ben ultra light rulman yağı ve shimano ace dişli gresi almıştım baitcasting makine için..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
İnşallah en kısa zamanda hayalin gerçek olur İlker arkadaşım .Bakiniz yukarida hayalimdeki makina ve hayalimdeki bakim yapan adam![]()
Insallah hayirlisi neyse o olsunİnşallah en kısa zamanda hayalin gerçek olur İlker arkadaşım .
Silah yağı kalite vasfı düşüktür, sorun teşkil etmez ama savunması az bir yağdır, bilinen 10 numara yağdır.Ben misina saran klavuza silah yağı damlatıyorum bişey olur mu??
Hazır bilen birini bulmuşken sorayım.Yurt dışından yağ yada gress benzeri şeyler getittirmenin bi anlamı yok kanaatimce. Sonuç olarak köhne yada geri kalmış bir ülke değilki Türkiye. Birçok markanın farklı amaçlar için sunulan yağları mevcut. Rulman gresi diye tabir edilen sarı renktedir. sıvı yağın içine dahi karışmış olsa çözülüp nüfus eder. Würth HHS2000 sprey ve marka adı olarak kendisini ispat etmiş ( BP, Shell, Mobil ) sarı gres alıp kullanabilirsiniz. Buradaki önemli olan husus olta makinası gibi mekanık aksamlarda kauçuklu gress kullanmamaktır.
Rast gele.