ozmenahmet
Aktif Üye
- Adı
- Ahmet Özmen
- Kan Grubu
- O Rh Pozitif
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Turan kardeşim çok teşekkürler. Azmin süper gerçekten O zaman darısı ikimizin de başına. Beraber at çek yaparız elbet birgün.Merhaba abi,
Ağustosta başladım balığa sörf olta ile yaz ayları çapariye istavrit zevkliydi bayağı. Ama 5 balık geldiği zaman bile balık varmı yok mu belli olmuyordu bende daha zevkli bişeyler aramaya başladım. Spine geçtim, dahada zevklisini aradım lrf ye geçtim. Koçtaş-Dragos arasında hep aynı yerde takılıyorum spin ve lrf ye 1000 lerce at çek yapmama rağmen sadece 1 zargana alabildim rapalaya. Kaşık,jig,rapala benim bölgemde çalışmıyor ya da ben çalıştıramadım. Aksiyonsa aksiyon, rapala, jig, kaşık, imzamda yazılı ekipman ve yemlerle herşeyi denedim, bir haftadırda silikon deniyorum. Ne yaptımsa benim olduğum yerde çalıştıramadım. Denizde canlı olduğunu düşünmemeye başladım artık. Ama nedense sürekli aynı bölgede olduğum için oraya alışkınım balık olsada olmasada orada olmak bana keyif veriyor. Çay falan içiyorum en kötü
Ama o bölgeden spin ve lrf ye balık almadan başka yere geçmek yok inat ettim.
Esat Hocam selamlar. Değerli bilgiler için çok teşekkürler. Bu gece oralardayım o zamanİzzet kardeşim aramıza hoş geldin..
Denemelerini dragoz sosyal tesislere doğru 50'şer metre kayarak denemeni tavsiye ederim.
Turan kardeşim selamlar. Aynı şekilde sende dragoz sosyal tesislere doğru 50'şer metre kayarak deneme yapmanı tavsiye ederim. Bunun yanında Bülent Ecevit kültür merkezinin önünden de denemeler yapabilirsin.