Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

ozmenahmet

Aktif Üye
Adı
Ahmet Özmen
Kan Grubu
O Rh Pozitif
@shimano devamıda gelsin inşallah , Rastgele

iogurer

Yeni Üye
Adı
izzet
Merhaba abi,
Ağustosta başladım balığa sörf olta ile yaz ayları çapariye istavrit zevkliydi bayağı. Ama 5 balık geldiği zaman bile balık varmı yok mu belli olmuyordu bende daha zevkli bişeyler aramaya başladım. Spine geçtim, dahada zevklisini aradım lrf ye geçtim. Koçtaş-Dragos arasında hep aynı yerde takılıyorum spin ve lrf ye 1000 lerce at çek yapmama rağmen sadece 1 zargana alabildim rapalaya. Kaşık,jig,rapala benim bölgemde çalışmıyor ya da ben çalıştıramadım. Aksiyonsa aksiyon, rapala, jig, kaşık, imzamda yazılı ekipman ve yemlerle herşeyi denedim, bir haftadırda silikon deniyorum. Ne yaptımsa benim olduğum yerde çalıştıramadım. Denizde canlı olduğunu düşünmemeye başladım artık. Ama nedense sürekli aynı bölgede olduğum için oraya alışkınım balık olsada olmasada orada olmak bana keyif veriyor. Çay falan içiyorum en kötü :)
Ama o bölgeden spin ve lrf ye balık almadan başka yere geçmek yok inat ettim.
Turan kardeşim çok teşekkürler. Azmin süper gerçekten O zaman darısı ikimizin de başına. Beraber at çek yaparız elbet birgün.

iogurer

Yeni Üye
Adı
izzet
İzzet kardeşim aramıza hoş geldin..
Denemelerini dragoz sosyal tesislere doğru 50'şer metre kayarak denemeni tavsiye ederim.

Turan kardeşim selamlar. Aynı şekilde sende dragoz sosyal tesislere doğru 50'şer metre kayarak deneme yapmanı tavsiye ederim. Bunun yanında Bülent Ecevit kültür merkezinin önünden de denemeler yapabilirsin.
Esat Hocam selamlar. Değerli bilgiler için çok teşekkürler. Bu gece oralardayım o zaman:))

kapo

Üye
Adı
Turan Ballıkaya
M

MALKOÇOĞLU

Misafir
Ya bu ağcılara bir çözüm bulunması lazım . Arıyoruz yasak değilmiş böyle saçmalık görmedim. Vuruş olmaması bundan.. Birde 22 kasımda bizim olduğumuz bölge Marmara (Kocaeli ) 6000 balık bırakıldı hemen üşüştüler.. küçük büyük demiyorlar ağ atıp topluyorlar.. Ben yaprak çinekop ta dahil alanlara çok kızıyorum .. Yaprak büyür çinekop olur o büyür sarıkanat olur oda büyür lüfer olur şimdi sorarım biz 4,5 çinekop alıp resim paylaşınca madalyamı veriyorlar ?? Bu kültürü yayalım Ufak balık alanları lütfen uyaralım...! Herkese rasgele ....

barış1903

Aktif Üye
Adı
barış
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Sanırım yarın sabah Üsküdar yada Karaköy eminönü taraflarına istavrite gidicem. Bizim buralar kurudu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi