Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Pislik yapıyorsunraw 55![]()
![]()
![]()
Banada dalga değil ama diplerden 10 kg lik balıkları çekecek makineler lazım.burak hocam sizin avdan beklentileriniz ve yapicaginiz av stilleri icin teknede tofe avlar icin beklemeli (yemli) tabir ettigimiz avlar icin raw2 80 lik gayet mantikli bir tercih olur biraz ağirdir lakin parasina göre "traktör" gibi makinadir cok agir derseniz 65 lik olani da seçenek olabilir. Benim avlandigim bolge bogaz oldugu icin ben boyle bir yorum getirdim ayrica sende 25-30 avda kullanilacak makina icin de cok yüksek bütçeler ayirmaniza gerek yok tabiki. Ben biraz da bogazda Avrupa yakasi haric Anadolu yakasi icin surf tipi spin atcek rapala balikciligi yaptigimizdan ve sartlar itibariyle atis mesafesinden cok gücün önemini vurgulamak istedim. Simdiden bol ve bereketli avlariniz olur insallah
Saygilarimla...
Bölgeden size av raporu da vermek isterdim ama biraz daha gül diye ekliyorum yakalaya yakalaya bol bol midye yakadım. Hayatımda at çek le yakaladığım en ilginç anlardan biridir. Damın kaşıklarına yapışıp duruyorlar. Başlarda çok ilginç gelmişti. Sonraları alıştım foto cekmeyi de bıraktım.hahahahah... yav kardşm kusura bakma sesli güldüm birazörtmenim ben sana hiç kötü bir makina aldırırmıym
![]()