Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

İskenderun, Arsuz, Yumurtalık, Mersin, Taşucu, Silifke Balık Avı Durumu

ilkerco

Yeni Üye
Adı
İlker COŞGUN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Dörttaş sahilden Trall aldım 3-4 gün önce. Dün de Öğmeiş'in orda MMK'ın yan tarafı güzel bir kofana yakaladım ama kepçenin ağzında takımı patlattı. Aynı yerden 8-9 parça 2 kilonun üzeri levrek alındığını gördüm. Sadece keşfe gitmiştim çatır çatır levrek alıyorlardı. Benim sahte suya girince sadece kofana aksiyonu gördü.

Adı
hamza
Dörttaş sahilden Trall aldım 3-4 gün önce. Dün de Öğmeiş'in orda MMK'ın yan tarafı güzel bir kofana yakaladım ama kepçenin ağzında takımı patlattı. Aynı yerden 8-9 parça 2 kilonun üzeri levrek alındığını gördüm. Sadece keşfe gitmiştim çatır çatır levrek alıyorlardı. Benim sahte suya girince sadece kofana aksiyonu gördü.
Senden ogrenecegimiz cok sey var anlasilan :)

Adı
mustafa yartan
Kan Grubu
A Rh Negatif
Merhabalar
23 aralıktan sonra arsuz tarafına gelmeyi planlıyorum.
Yanlış hatırlamıyorsam reyda otel balayı yapmayı düşünüyorum o bölgede surfcasting disiplini ile av yapacağım mera ve yem konusunda görüşlerinizi almak isterim. Balıkta kalmanız dileği ile ...

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adı
hamza
Bu sabah dortyol barinaktan panic prey le bi vurus aldim.ama 3 -5 saniye mucadeleye bile giremeden kurtuldu sanirim guzel bi catal kuyruktu eceli gelmemis ama yarin sabah isini bitirecem insallah:) herkese bol şans

Mektupla

Daimi Üye
İp Misina : MOMOI JIGLINE MX8 MULTI-COLOR #PE 1
Shock Leader : SEAGUAR ACE %100 Fluorocarbon 0,33 mm

Deniz1985

Yeni Üye
Adı
Deniz
Kan Grubu
O Rh Pozitif
selam balik avina gonul veren dostlar. iskenderun karaagac bolgesi levrek avlak yerlerini ve sahte olarak hangi yemi kullanmam gerektigini bilen varsa cevaplarsa sevinirim. spin kamisi kullaniyorum. ayrica lufer palamut iskenderun ve karaagac arasi nerelerde avlanilabikir ve gerekli sahte yemler nelerdir. simdiden tesekkurller herkese rast gelsin.

i_gulistan

Daimi Üye
Adı
ibrahim gülistan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
karaağaçta yeni yapılan mendireklerin kayalık bölgelerini denemeni önerrim.oralar her daim iş yapar.

ilkkez

Üye
Merhaba arkadaşlar bu cumartesi gece dört yoldan gece avına çıkacağız tekneyle açığa .deniz hava durumundan anlayan bı bakabilir mi acaba kaça kaç gosteriyor