Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

İskenderun, Arsuz, Yumurtalık, Mersin, Taşucu, Silifke Balık Avı Durumu

Mektupla

Daimi Üye

Mektupla

Daimi Üye

i_gulistan

Daimi Üye
Adı
ibrahim gülistan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
S.a bayrama ordayım av için kısır bi dönem olacak yaz ortası sizce av için poper dışında ne getirmemi önerisiniz kalamar çıkma dırumu nedir bilgisi varsa sevinirim.

i_gulistan

Daimi Üye
Adı
ibrahim gülistan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Sağol kardeşim yarın kısmetse ordayım 2 hafta boyunca feed glow poper ve daiwa dorado poper a güveniyorum :) kalamar açısından durum nasıl acaba birde özelden bana yardımcı olur musun mekan konusında 2 haftada en az bi sağlıklı av yapabilelim ordayken yemlide çalışıyordum spinde neresi iş yapar bilemiyorum. Hatta beraber bir grup oluşturursak bana her zaman uyar teknede bulursam olmadı şansımı her türlü deneyeceğim

i_gulistan

Daimi Üye
Adı
ibrahim gülistan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
At çek için iskenderun içi barınak mı önerir siniz iskele mi yoksa yelken kulubü mü sizce poper veya silikon veya dalarlı ne önerir siniz shore jig e mi yönelmeliyim

MyDarko

Aktif Üye
Adı
Mehmet
@i_gulistan İbrahim abi bu sorunun cevabini buldun mu ? , aksam barinak icine ve disina , kendo seabass ,alba kaşik,20 gr jig attim , hiç birşey tutamadık , yemli de bile tık yoktu ,su çok karişmiş ondan galiba , rüzgar vardı , bugun nereye gidelim abi tavsiyen var mı? hem yemli hem spin ve shorjig takımım var.