Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kuşadasında at-çek

EMRE_84

Yeni Üye
Adı
EMRE
Milli park karasu koyunda köşelerde olta atan çok oluyor, karagöz mırmır tutuyorlar genelde. ben de denemiştim fakat nasiplenemedik. girişte güvenliğe sormuştum olta atabilir miyim diye insanların denize girdiği noktalara atmadıkça sıkıntı yok dedi. zaten denize girenlerin üzerine olta atacak halim de yok :) kıyıdan köşeden atıyoruz olta balıkçılığı yasak değil diye biliyorum. girişte bilet kesen kişiden teyitli bilgi :)

Hakks

Üye
Adı
Hakkı
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Buyur serdar

Limanla ilgili son durum.Teyze oğlu açtırtmış limanı.

2 ay önce oradaki bekçilerle kavga ettim bu yüzden,bana kefallerin koruma altında olduğunu söylüyor.Limanın ağzından dışa doğru at çek yaptığım halde,jandarma çağırmakla tehdit etti birde :) çağır dediğimde bişey diyemedi nedense

Mektupla

Daimi Üye
Buyur serdar

Limanla ilgili son durum.Teyze oğlu açtırtmış limanı.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Metin bey merhaba,
şikayeti tam olarak nereye yapmış acaba ?
Birde şikayet için kullanılacak yazı örneği de var mı acaba ?

batuhan111

Daimi Üye
Adı
metin
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Metin bey merhaba,
şikayeti tam olarak nereye yapmış acaba ?
Birde şikayet için kullanılacak yazı örneği de var mı acaba ?
Karardada görüldüğü gibi Kocaeli amatör balıkçılar derneğine yapmış.Direk sonuca odaklandığım için inanın yazdığı dilekçeyi hiç görmedim ve sormadım bile

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

msa

Aktif Üye
Adı
Serdar Ahmet Şipal
Guzelcamli liman dis tarafini carsamba sabahi yokladim, spin ve lrf denedim skor sifir, iki gundur gitmedim bile:(

Hakks

Üye
Adı
Hakkı
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Haftasonu için planı olan var mı? Bir balık organizasyonu yapalım.

Adı
Seydi ESER
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Arefe günü Papaz Hamamı'nın orada balığa gittik. Diğer arkadaş LRF takımı ile şansını denedi. Bir ara hava kararmadan önce baya iri bir kalamar dibime kadar sahteyi takip etti ama sarılmadı. Neler denedik ama olmadı. Neyse yine manzara güzeldi. Muhabbet de iyiydi. Hevesimizi almış olduk.
IMG_20190601_202353.jpg ssss.jpg

Adı
Salih
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Kuşadası ve çevresi atcek için kısır bir bölge sanki. Bende sürekli gidiyorum ama deniz havasından baska bise yok

Mektupla

Daimi Üye
Arefe günü Papaz Hamamı'nın orada balığa gittik. Diğer arkadaş LRF takımı ile şansını denedi. Bir ara hava kararmadan önce baya iri bir kalamar dibime kadar sahteyi takip etti ama sarılmadı. Neler denedik ama olmadı. Neyse yine manzara güzeldi. Muhabbet de iyiydi. Hevesimizi almış olduk.
Ekli dosyayı görüntüle 93117 Ekli dosyayı görüntüle 93118
Kuşadası ve çevresi atcek için kısır bir bölge sanki. Bende sürekli gidiyorum ama deniz havasından baska bise yok
Tez zamanda rast gelir inşaallah...