Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

LRF (Light Rock Fishing) disiplini ile yapılan av raporları

coner

Daimi Üye
Adı
Eşref
Kan Grubu
O Rh Negatif
Sabırlı arkadaşlar,kimleri gördüm levrek alan.
Bende 18 aydır tık yok.
Yeni başlyan 4 arkadaş trofe balık aldı.
Bende yine tık yok.

anilzi

Yeni Üye
Adı
anilzi zi
merhaba lrf avına yeni başladım, takımı tamamladım ama hiç balık alamadım sadece silikonda iki ısırık var. şimdilik elimde isome L pembe ve mebaru kasago glow white var bunlara nasıl aksiyon vermeliyim. birde kendo baby jig var onuda çalıştıramadım. nasıl aksiyonlar önerirsiniz? kartal- maltepe arasında denedim bugünde küçükyalı-bostancı arasını deneyeceğim önerebileceğiniz bir yer var mı? birde çok yakına düşüyor atışlarım nasıl daha uzağa atış yapabilirim(powerline extream 0,18m kullanıyorum,kamış balza japan 1-7)

TrAcHuRuS

Daimi Üye
Adı
Cumhur
Kan Grubu
O Rh Pozitif
merhaba lrf avına yeni başladım, takımı tamamladım ama hiç balık alamadım sadece silikonda iki ısırık var. şimdilik elimde isome L pembe ve mebaru kasago glow white var bunlara nasıl aksiyon vermeliyim. birde kendo baby jig var onuda çalıştıramadım. nasıl aksiyonlar önerirsiniz? kartal- maltepe arasında denedim bugünde küçükyalı-bostancı arasını deneyeceğim önerebileceğiniz bir yer var mı? birde çok yakına düşüyor atışlarım nasıl daha uzağa atış yapabilirim(powerline extream 0,18m kullanıyorum,kamış balza japan 1-7)
Aramiza hosgeldiniz.

Kokulu silikonlarda atis yaptiktan sonra bir sure bekleyin koku yayilsin. Sonra cok ufak aksiyonlar verin. Kasagoda ise kamisi yukari dogru cok hafif uc kez tiklatin. Sonra boslugunu alin. Bu sekilde istavrit alabilirsiniz.

Kayalik bolgede ise kasagoyla dipte hafif aksiyonlarla iskorpit alma sansiniz var. Kokulu silikonla kaya baliklari gelebilir.

Kendo baby jigde klips kullanmayin. Misinayi direk jige baglayin. Atistan sonra cok dibe inmesini beklemeyin. Hafifce tik tik tik uc aksiyon sonra boslugunu alin. Ya da sert ve tek aksiyon verin boslugunu alin.

Uzaga atis zaten lrf de mumkun degil. Mesafeyi arttirmak icin ince misina ve ya ip misina kullanabilirsiniz.

karga

Daimi Üye
Adı
Bahadır bozer
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Cumhur süper açıklamış hepsine katılıyorum yazacak birşey kalmamış sadece diyebileceğim lrf ye ilk başlandığında genelde atışlar kısa düşer ki aman aman bir mesafe beklemeyin ama eliniz alıştıkça atış stiliniz gelişir daha uzun mesafe atarsınız
Son olarakta makinadaki misine miktarı az olabilir mi

anilzi

Yeni Üye
Adı
anilzi zi
tavsiyeler için teşekkürler

Hedo

Aktif Üye
Adı
Bahadır
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Uzuuun bir aradan sonra tekrar merhaba. Bu sene sezona biraz geç başladım gerek iş gerek üşengeçlikten. Başlar başlamaz da hüsranlarla sonuçlanan bir kaç deneme yaptım. Daha ilk avımda White bird 219cm 1-7gr kamışımın en uç halkasını kırdım:\ (NOT: Eğer white bird 219 cm 1-7gr kamışın uç yani üst kısmını satan var ise satın almak isterim).

Durmak yok denemelere devam tabii ki :)

Herkese rast gele.

Son düzenleme:

TrAcHuRuS

Daimi Üye
Adı
Cumhur
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Uzuuun bir aradan sonra tekrar merhaba. Bu sene sezona biraz geç başladım gerek iş gerek üşengeçlikten. Başlar başlamaz da hüsranlarla sonuçlanan bir kaç deneme yaptım. Daha ilk avımda White bird 219cm 1-7gr kamışımın en uç halkasını kırdım:\ (NOT: Eğer white bird 219 cm 1-7gr kamışın uç yani üst kısmını satan var ise satın almak isterim).

Durmak yok denemelere devam tabii ki :)

Herkese rast gele.
Gecmis olsun. Son donemde lrf kamislarinda en uc halka kirilmasi cok yasanmakta. Atis sirasinda mi yoksa takilma vs. sonucu zorlamadan mi kirildi acaba?

Hedo

Aktif Üye
Adı
Bahadır
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Atarken kırıldı 3gr zoka ile.