coner
Daimi Üye
- Adı
- Eşref
- Kan Grubu
- O Rh Negatif
Levrek olur.Küçümsemeyin.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Aramiza hosgeldiniz.merhaba lrf avına yeni başladım, takımı tamamladım ama hiç balık alamadım sadece silikonda iki ısırık var. şimdilik elimde isome L pembe ve mebaru kasago glow white var bunlara nasıl aksiyon vermeliyim. birde kendo baby jig var onuda çalıştıramadım. nasıl aksiyonlar önerirsiniz? kartal- maltepe arasında denedim bugünde küçükyalı-bostancı arasını deneyeceğim önerebileceğiniz bir yer var mı? birde çok yakına düşüyor atışlarım nasıl daha uzağa atış yapabilirim(powerline extream 0,18m kullanıyorum,kamış balza japan 1-7)
Gecmis olsun. Son donemde lrf kamislarinda en uc halka kirilmasi cok yasanmakta. Atis sirasinda mi yoksa takilma vs. sonucu zorlamadan mi kirildi acaba?Uzuuun bir aradan sonra tekrar merhaba. Bu sene sezona biraz geç başladım gerek iş gerek üşengeçlikten. Başlar başlamaz da hüsranlarla sonuçlanan bir kaç deneme yaptım. Daha ilk avımda White bird 219cm 1-7gr kamışımın en uç halkasını kırdım:\ (NOT: Eğer white bird 219 cm 1-7gr kamışın uç yani üst kısmını satan var ise satın almak isterim).
Durmak yok denemelere devam tabii ki
Herkese rast gele.
Bahadır bana tuhaf geldi kırılması.Atarken kırıldı 3gr zoka ile.