Eray Aksoy
Aktif Üye
- Adı
- İsim Yok
- Kan Grubu
- AB Rh Pozitif
Çok güzel av olmuş elinize sağlık. Bendeki lrf likler nerdeyse durduğu yerde eskiyecek![]()
Tebrikler LRF ile güzel iş çıkarmışsınız.
Nedense LRF şu an hiç cazip gelmiyor ama yaz gelince tekrar LRF takımı çıkaracağım.
Yazı uzun olunca okunmuyor sonuca bakılıyor galiba. Arkadaş balıkları lrf ile değil yemli takımla almış. İnşallah lrf ile de yakalar.
Rastgelsin.
dün geç saatte hepsini okumuştum ama sabah erken saatte ne var ne yok diye bakınca hadi dur bi mesaj yazalım dedik. Eee başlık yanlış yönlendirdi haliyle, yoksa atlayarak okul değilim
![]()
Teşekkür ederim.Evet,yazı biraz uzun olmuş
Tebrikler..Afiyet olsun..Balon bızım bölgelerın belalısı sanırım LRF de gece denemeler yapılırsa balonlar az rahat bırakır gibi.Bölgemdekılerden edındıgım izlenımdır.
Maalesef öyle.Bu zararlının yaptığı tahribat gerçekten de can sıkıcı boyutlarda.Belirttiğiniz gibi akşamları belki biraz daha rahat olur?Mersin taraflarında eskiden çok güzel ve bereketli avlar yapmıştım.1999 da 8 ay Atakent/Susanoğlu'nda kalmıştım.Müthiş zevkli ve güzel bir yer.O zamanlar Silifke de malzeme bulmak her ne kadar zor olsa da imkanlar ölçüsünde çok güzel günler geçirdim.Oraların gönlümdeki yeri bir ayrıdır.İnşallah bir gün yine ziyaret edip oralarda olta atacağım
dün geç saatte hepsini okumuştum ama sabah erken saatte ne var ne yok diye bakınca hadi dur bi mesaj yazalım dedik. Eee başlık yanlış yönlendirdi haliyle, yoksa atlayarak okul değilim

tatlısu harici kullanmıyorum ama diğer silikonlar iş yapar, diğer resimdekiler ise zaten şuanda çok moda