Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Lrf'ye Başladım Ve Takımım

namre

Aktif Üye
Adı
Erman
Sizde whitebird vardı diye hatırlıyorum hatta memnun olduğunuzu belirtmiştiniz bazı konularda. Bir sıkıntı olmadı değil mi?

Fisher07

Daimi Üye
Kan Grubu
A Rh Pozitif
@namre hayırlı ve bol avları olsun yeni takımın...

aynı kamış ve aynı makineye sahibim sadece makine 25lik.. kamıştan çok ama çok memnunum umarım sizde memnun kalırsınız!

gencery

Aktif Üye
Adı
gencery
Sizde whitebird vardı diye hatırlıyorum hatta memnun olduğunuzu belirtmiştiniz bazı konularda. Bir sıkıntı olmadı değil mi?
Söz konusu stil ülkemizde yeni sayılabilecek zamandır yaygın olduğu icin kesinleşmiş kurallar tam oluşmuyor.boyle olunca kullanıcılar biraz araştırma yapıp en optimum seçeneğindeki tercih ediyor.yani çok iş yapsın istiyoruz(mini jig,jighead silikon vs) sonra asıl yapmak istediğimizi yada başka deyişle av bölgemizde verimli ve keyif verene doğru yönelerek ,en bastaki geniş işlevi daraltıp ,hedefe odaklaniliyor.iste o zaman tubularlar ,solidler, hibritler kafada donmeye başlıyor.ilk seferde tutturmak zor olduğu icin orta ve altı fiyatlarda ekipman alıp sonra direk alım gücünede uygun en üstlerde alışverişler yapmak çok daha mantıklı oluyor diye düşünüyorum .

namre

Aktif Üye
Adı
Erman
Doğrudur. O yüzden ilk takım oluşrurmak çok kafa ağrıtıyor. İlerleyen süreçte taşlar yerine oturunca daha net oluyor istekler.

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
yok White bird den memnunum, yedek olarak kullanmaya devam edeceğim. micro sahteler için biraz daha sert bir kamış arayışındaydım. White bird daha çok silikon ile avlanmaya elverişli bir sahte fakat baby jig ve sahtelerde istediğim aksiyonu veremiyorum. nedeni kamış fazla esnediğinden aksiyonu geç alıyor, ama dediğim gibi White bird sağlam ve kullanıcısını üzmeyecek bir kamış. exceler i incelediğimde hem silikona hem sahte ve jiglere uyumlu olacağını düşündüm o nedenle aldım.

FARUKSEZER

Daimi Üye
Adı
FARUK SEZER
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bu hobinin kimseye bir zarari olmadigi hatta yarari oldugu icin sikinti yok. Bu bir spor. Kahve koselerinde okey oynamaktansa balik tutup hem spor yapmak hem evdekilere balik yedirmek hemde ekonomiye katki yapip istihdam saglanmasina yardimci olmak daha iyi. Varsin bol malzememiz olsun cantamizda ara sira cikartip meitasyon yapmak ruha iyi geliyor :) Ben mesela Savage Gear Preye bakip bakip duruyorum :D
Faruk bey, bir konu dışında yazınıza katılıyorum. ancak bu hobiye gönül vermiş 10 kişiden 9 unun ekonomisine katkı sağlamadığını düşünüyorum. onu al anu da al buda olsun derken balığı satın alsak daha hesaplı olur kanısındayım.:):):huhuu:

B

BS Okuru

Misafir
yok White bird den memnunum, yedek olarak kullanmaya devam edeceğim. micro sahteler için biraz daha sert bir kamış arayışındaydım. White bird daha çok silikon ile avlanmaya elverişli bir sahte fakat baby jig ve sahtelerde istediğim aksiyonu veremiyorum. nedeni kamış fazla esnediğinden aksiyonu geç alıyor, ama dediğim gibi White bird sağlam ve kullanıcısını üzmeyecek bir kamış. exceler i incelediğimde hem silikona hem sahte ve jiglere uyumlu olacağını düşündüm o nedenle aldım.
Engin abi yeni kamışın hayırlı olsun.. Bu Daiwanin kamış anlayışını anlamıyorum bi lrf kamışı nasıl 116 gram olabilir ki? Bence bi sınırlama konulmalı mesela 100 gram altı gibi..